Appartement in Torrevieja

Uw eigen appartement in Torrevieja

Uw eigen ideale appartement in Torrevieja vindt u zeker via onze site. Op dit moment zijn er al 30 beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een appartement in Torrevieja vanaf € 84.900!

appartement in torrevieja

Gezond leven in Torrevieja: Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zijn ideaal. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden. Hierdoor is dit een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen. En dit komt door de vliegvelden van Alicante en Murcia beiden ongeveer 40 km.

Uw 15 aandachtspunten tijdens uw Koopproces

1. Uw klimaat

In de zomer is het zonnig en warm in vrijwel heel Spanje. Wil je ook in de winter in en rond je vakantiehuis in Spanje verblijven, dan is de oostkust aan de Costa Blanca de beste keuze. En daar heerst in de wintermaanden een zacht en aangenaam klimaat, vooral rondom Guardamar, La Marina Torrevieja en bij de zoutmeren. Wist u dat juist daar veel van onze landgenoten zich veel beter voelen als ze gehinderd werden door reumatische aandoeningen, zoals Fibromyalgie?

2. Uw financieringsproces

Bij uw financiering van een vakantiehuis in Spanje spelen 3 waarden een rol. Dat zijn de taxatiewaarde, de kooprijs en de kadastrale waarde van de woning (de Banken gaan veelal uit van de laagst mogelijke waardes). 

De overige informatie kunt u nalezen bij alle 15 Aandachtspunten.

Uw samenvatting

In deze aandachtspunten herkent u nu al de voordelen van een ervaren en betrouwbare makelaar, toch?

Nog veel meer tips kunt u lezen via Informatie artikelen.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site onze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 80 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?

Extra informatie

Ook vindt u veel nuttige informatie via het Spaanse verkeersbureau