Blanke Spaanse kust

Heerlijk wakker worden in je eigen vakantiewoning onder de Spaanse zon? Droomt u van een eigen vakantiewoning of zoekt u een interessant investeringsobject aan de Spaanse kust? Wellicht zijn onze bestaande woningen of nieuwbouwprojecten echt iets voor u?

Hieronder kunnen jullie alvast genieten van een verzameling natuurfoto’s zoals de mede-eigenaar van deze site in de afgelopen jaren tijdens de overwinteringen met zijn vrouw samen heeft gemaakt. De meeste mensen die de Blanke Spaanse kust (Costa Blanca) bezoeken vinden deze prachtige zandstranden:

blanke Spaanse kust

Als je achter deze stranden van de blanke Spaanse kust de duinen in loopt kom ook je deze planten tegen:

Blanke Spaanse kust

Of deze opvallende bloemen:

Blanke Spaanse kust

En de gezonde vitaminen en vruchten die zelfs aan de bomen groeien in deze Sinaasappelstraat:

Blanke Spaanse kust

Op de voetpaden in GUARDAMAR moet je zelfs om deze Palmboom en Vruchtenbomen lopen:

Blanke Spaanse kust

Elk voorjaar dient zich aan door de prachtige bloeiende Mimosa:

Blanke Spaanse kust

En wat vinden jullie van deze duif op de Boulevard van TORREVIEJA, of de Palmbomen in ELCHE?

Samenvatting

Een eigen huis onder de Spaanse zon, geen stress, altijd mooi weer, lekker eten: wie droomt daar niét van? Een vakantiewoning in Spanje langdurig huren of zelf kopen is een grote stap waar veel bij komt kijken. Maar wie de sprong waagt, zal er geen spijt van krijgen. Spanje is een heerlijk land met een gastvrije bevolking, waar oo jij je snel thuis zult voelen.

Spaanse taal leren

Als je eenmaal een vakantiehuis in Spanje hebt gekocht is het handig dat je de taal enigszins spreekt. Spaans is een relatief makkelijke taal om te leren. Het loont de moeite om de taal te leren, omdat het je zal helpen om allerlei praktische en alledaagse zaken in het Spaanse leven zelf te regelen en ondergaan. Probeer daarom een praktische en visuele taalcursus te vinden met een tempo dat echt bij jullie past.

ZIE OOK: Praktische tips voor in onze andere Algemene informatie. Welke onderwerpen interesseren jullie het meest?

Je mag ook nog even natuurlijk genieten van onze onderstaande foto’s:

Conclusie

Gelukkig zijn alle hier boven geplaatste locaties en fotomomenten te vinden in de buurt van al ons UwCasa-aanbod. Je kunt al deze plekjes natuurlijk ook bezoeken in Spanje als je gaat overwinteren of besluit om te emigreren. Als je deze locaties wilt bezoeken dan kun je deze opvragen bij de Spaanse VVV of bij onze organisatie door even te mailen naar reactie@uwcasa.be of reactie@uwcasa.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!