Vakantiehuis in La Mata

Uw vakantiehuis in La Mata?

U vindt ook vakantiehuizen in La Mata, via onze site. Op dit moment zijn er al 1 beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

Ook u heeft al een vakantiehuis in La Mata vanaf € 415.000!

De natuur van La Mata: La Mata is een leuk klein dorp net voor Torrevieja, aan de zonnige Costa Blanca. Het is hier buiten het hoogseizoen heerlijk rustig en u proeft het echte Spaanse leven. Op het centraal gelegen kerkplein staan in de zomer elke avond een paar kraampjes en zijn er een paar attracties voor de kleine kinderen onder ons.

Rondom dit gezellige plein vindt u terrasjes om heerlijk te genieten van tapas, cerveza, of sangria en waar het goed toeven is voor jong en oud. Alle soorten winkels zijn aanwezig, zoals een supermarkt, bakker als ook het postkantoor, Toerist office en de bus die elke 15 min naar de toeristische plaats Torrevieja vertrekt. Het zandstrand van La Mata is breed en lang maar zelfs in het hoogseizoen niet overdreven druk. Vanuit la Mata kan men heerlijk fietsen, rond om het Parc de Nature en genieten van de prachtige natuur.