Vakantiehuis in Torrevieja

U vindt een groot aanbod van mooie woningen zoals een vakantiehuis in Torrevieja, via onze site. Op dit moment zijn er al beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie huidige Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen willen  bezichtigen?

Vakantiehuis in Torrevieja

U heeft al een vakantiehuis in Torrevieja vanaf € 0!

Gezond leven in Torrevieja

Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zijn ideaal. In de wintermaanden kan de temperatuur zelfs nog oplopen tot ruim boven de 20 graden. Dat is dus ideaal om te overwinteren! Ook de bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen. En dit komt mede door de vliegvelden van Alicante en Murcia  op maar 40 km.

Uw 15 aandachtspunten tijdens uw Koopproces

1. Uw klimaat

In de zomer is het zonnig en warm in vrijwel heel Spanje. Wil je ook in de winter in en rond je vakantiehuis in Spanje verblijven, dan is de oostkust aan de Costa Blanca de beste keuze. En daar heerst in de wintermaanden een zacht en aangenaam klimaat, vooral rondom Guardamar, La Marina Torrevieja en bij de zoutmeren. Wist u dat juist daar veel van onze landgenoten zich veel beter voelen als ze gehinderd werden door reumatische aandoeningen, zoals Fibromyalgie?

2. Uw financieringsproces

Bij uw financiering van een vakantiehuis in Spanje spelen 3 waarden een rol. Dat zijn de taxatiewaarde, de kooprijs en de kadastrale waarde van de woning (de Banken gaan veelal uit van de laagst mogelijke waardes). 

3. Uw vestigingsnummer

Wilt u een huis kopen in Spanje? Dan moet direct een NIE-nummer aanvragen. En dit unieke identificatienummer voor buitenlanders wordt gebruikt op alle aanvragen en documenten. Het is vooral van fiscaal belang. Deze aanvraag kunt u laten regelen via onze organisatie.

4. Uw uittreksel van de eigendomsakte

Wilt u een huis in Spanje kopen? Dan kunt u middels een actueel uittreksel van de eigendomsakte nagaan of de verkoper van het huis ook echt de (enige) wettelijke eigenaar is. U kunt hiervoor terecht bij onze organisatie met een eigen advocaat (Gestor). 

De overige informatie kunt u nalezen bij alle 15 Aandachtspunten.

Uw samenvatting

In deze aandachtspunten herkent u nu al de voordelen van een ervaren en betrouwbare makelaar, toch?

Nog veel meer tips kunt u lezen via onze Informatie artikelen.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site onze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 80 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?

Extra informatie

Wanneer zijn de Feestdagen in Spanje en zijn winkels dan geopend?

Wat zijn de belangrijkste 50 Spaanse woorden?