Vakantiehuis in Villamartin

Uw eigen vakantiehuis in Villamartin?

U vindt mooi aanbod van vakantiehuizen in Villamartin, via onze site. Op dit moment zijn er al 1 beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een vakantiehuis in Villamartin vanaf € 309.500!

Villamartin

Villamartin is de naam van zowel een verstedelijking als van een golfbaan in Orihuela Costa. Villamartin is een van de vele nieuwe ontwikkelingen in het afgelopen decennium, met op elk landgoed een mooie villa. Dit gebied is erg populair en heeft zich in de laatste 10 jaar getransformeerd van een dorp tot een modern ogende stad. Er zijn ook golfbanen in de buurt van de vele zandstranden. Het dichtstbijzijnde strand is dat van La Zenia.

Levensritme

Dat Spanjaarden niets doen klopt niet. Maar hun levensritme is gebaseerd op leven op de seizoenen. En dat is misschien even aanpassen voor ons Belgen en Nederlanders. Maar wees gerust, de mañana-cultuur werkt aanstekelijk. Een siesta in de namiddag en terrasjestijd ’s avonds: weg met stress en vermoeidheid! De zon dicteert voortaan je leven en jij geeft je daar met plezier aan over. Zo kunt u echt genieten van uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Meer zon in Villamartin: Villamartin is de naam van zowel een verstedelijking als van een golfbaan in Orihuela Costa.Villamartín is een van de vele nieuwe ontwikkelingen in het afgelopen decennium. Het gebied is erg populair en heeft zich in de laatste 10 jaar getransformeerd van een dorp tot een modern ogende stad.

Er zijn golfbanen in de buurt en meerdere zandstranden. Het dichtstbijzijnde strand is dat van La Zenia. Villamartín heeft zo’n 300 dagen zon en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden. Villamartin heeft 2 golfbanen voor u, zoals Campo de Golf Villamartín en Campo de Golf Las Ramblas.

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Villamartin een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!