Villa in Javea

Zoeken jullie een villa in Javea? Veel van ons aanbod van aantrekkelijke villa’s vindt u bijvoorbeeld in Javea, wat dan ook een belangrijke toeristische bestemming is aan de Costa Blanca. Omdat het klimaat van Javea erg gematigd is, waardoor onze bestaande en nieuwe villa’s in deze plaats erg gewild zijn. Aan de ene kant komt dit mede door de berg Montgó die de koude wind tegenhoudt in de winter. Aan de andere kant komt de aangename bries uit het oosten die er voor zorgt dat de zomers aangenaam zijn.

villa in javea

Uw villa in Javea

U vindt bij ons een groot en gevarieerd aanbod. Op dit moment zijn er al 188 voor u beschikbaar!
En kunt bij ons al zo een woning kopen vanaf € 315.000!
Dus, om een passend vakantiehuis in Spanje te kopen bent bij UwCasa in goede handen. En dat is logisch, met onze jarenlange verkoop ervaring.

Stelt u zich voor: Het alom bekende Arenal Strand op loopafstand van uw eigen villa onder de Spaanse zon in de prachtige omgeving van Javea!

Uw 15 aandachtspunten tijdens uw Koopproces

1. Uw klimaat

In de zomer is het zonnig en warm in vrijwel heel Spanje. Dus wil je ook in de winter in en rond je vakantiehuis in Spanje verblijven, dan is de oostkust aan de Costa Blanca de beste keuze. En daar heerst in de wintermaanden een zacht en aangenaam klimaat, vooral rondom Guardamar, La Marina Torrevieja en bij de zoutmeren. Maar wist u dat juist daar veel van onze landgenoten zich veel beter voelen als ze gehinderd werden door reumatische aandoeningen, zoals Fibromyalgie?

2. Uw financieringsproces

Bij uw financiering van een vakantiehuis in Spanje spelen 3 waarden een rol. En dat zijn de taxatiewaarde, de kooprijs en de kadastrale waarde van de woning. Maar de Banken gaan veelal uit van de laagst mogelijke waardes. 

3. Uw vestigingsnummer

Wilt u een huis kopen in Spanje? Dan moet direct een NIE-nummer aanvragen. En dit unieke identificatienummer voor buitenlanders wordt gebruikt op alle aanvragen en documenten. Het is vooral van fiscaal belang. Deze aanvraag kunt u laten regelen via onze organisatie.

4. Uw uittreksel van de eigendomsakte

Wilt u een huis in Spanje kopen? Dan kunt u middels een actueel uittreksel van de eigendomsakte nagaan of de verkoper van het huis ook echt de (enige) wettelijke eigenaar is. Hiervoor kunt u terecht bij onze organisatie met een eigen meertalige advocaat (Gestor). 

De overige informatie kunt u nalezen bij alle 15 Aandachtspunten.

Uw samenvatting

In deze aandachtspunten herkent u nu al de voordelen van een ervaren en betrouwbare makelaar, toch?

Nog veel meer tips kunt u lezen via Informatie artikelen.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen onder de echte zon. En rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 80 locaties. En, uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?