Villa in Mijas

U wilt een villa in Mijas gaan kopen, en dat is een zeer goede keuze. Dit traditionele witte dorp vindt u aan de voet van de Sierra de Mijas in de provincie Malaga in Andalusië. Dit prachtige dorp werd in 1969 van historisch en artistiek belang verklaard. En niet zozeer door zijn kunst en geschiedenis, maar vooral vanwege de essentie van zijn typische sfeer en uitstraling. Omdat dit dorp een onmiskenbare artistieke waarde heeft met resten, die herinneren aan het islamitische verleden. In dit historische centrum vindt u bij voorbeeld de kapel van de Virgen de la Peña. En ook de resten van de stadsmuren met de overblijfselen van het oude kasteel en de parochiekerk trekken veel aandacht. Ook de wijk Santa Ana in het andere deel van het dorp is een bezoekje van u waard.

Villa in Mijas

De ezeltjes van Mijas

In het bergdorpje Mijas is het mogelijk om zelf op een ezel te rijden. Bij aankomst zie je al waar het dorpje bekend om staat, namelijk de vele ezels.

Villa in Mijas

Uw eigen Villa in Mijas

Op dit moment kunt u bij ons al kiezen uit 5 villa’s in Mijas. De laagste prijs daarvan is momenteel € 895.000.

We zijn benieuwd welke jullie voorkeur hebben. En wanneer u gelegenheid heeft om een selectie hiervan te bezichtigen. Hiertoe kunt u nu al een “planvoorstel” invullen, met uw eventuele verdere vragen. Na ontvangst nemen we direct contact met u op om samen jullie toekomstige vakantiehuis in Spanje te vinden.

Uw algemene informatie

Veel meer algemene en nuttige informatie kunt u zelf vinden in onze informatie-artikelen

Ook via het verkeersbureau voor Spanje vindt u relevante informatie.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 80 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?