Villa in Polop

Uw villa in Polop?

U vindt een groot aanbod villa’s in Polop, via onze site. Op dit moment zijn er al 7 beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een villa in Polop vanaf € 289.000!

De rust van Polop: Zoekt u rust? Ontdek dan deze andere wereld met prachtig uitzicht over de zee, kleuren, geuren en stilte dat wacht nog ontdekt te worden. Een stukje Middellandse Zee waar de tijd heeft stilgestaan, en de natuur U schitterend zicht over de kust biedt.

villa in polop

Zoekt u reuring? Vlakbij de zee, midden in de natuur en toch hoeft u de drukte van de stad niet te missen. De woningen liggen vlakbij Benidorm, Albir en Altea, zodat u in de grote stad kunt genieten van allerlei activiteiten, zoals golf, watersport of het strand.

Uw 15 aandachtspunten tijdens uw Koopproces

1. Uw klimaat

In de zomer is het zonnig en warm in vrijwel heel Spanje. Wil je ook in de winter in en rond je vakantiehuis in Spanje verblijven, dan is de oostkust aan de Costa Blanca de beste keuze. En daar heerst in de wintermaanden een zacht en aangenaam klimaat, vooral rondom Guardamar, La Marina Torrevieja en bij de zoutmeren. Wist u dat juist daar veel van onze landgenoten zich veel beter voelen als ze gehinderd werden door reumatische aandoeningen, zoals Fibromyalgie?

2. Uw financieringsproces

Bij uw financiering van een vakantiehuis in Spanje spelen 3 waarden een rol. Dat zijn de taxatiewaarde, de kooprijs en de kadastrale waarde van de woning (de Banken gaan veelal uit van de laagst mogelijke waardes). 

De overige informatie kunt u nalezen bij alle 15 Aandachtspunten.

Uw samenvatting

In deze aandachtspunten herkent u nu al de voordelen van een ervaren en betrouwbare makelaar, toch?

Nog veel meer tips kunt u lezen via onze andere Nieuwsbrieven.

Uw meest passende aanbod

Via onze Siteonze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 80 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?