UWCASA
 
 

159.500

Bungalow in Los Alcazares

110
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
101 m2
Kaveloppervlakte
30 m2
Afstanden
Omschrijving

Hier is nu een goed onderhouden herenhuis voor u. Deze Bungalow in LOS ALCAZARES van 101 m2 op een perceel van 131 m2 met een kleine terrasvormige voortuin.

U beschikt als volgende eigenaar over een complete woning met een grote woonkamer met eetruimte, aparte keuken met binnenpatio, 3 slaap en 2 badkamers en een groot dakterras om optimaal van de echte zon te genieten.

Los Alcázares is een klein stadje in de zuidoostelijke regio van Spanje, met naam in de provincie Murcia. Het ligt aan de botanische oever van de Mar Menor, een zoutwaterlagune aan de kust die door een kleine strook land van de Middellandse Zee wordt gescheiden. De stad staat bekend om zijn prachtige stranden, aangenaam klimaat en historische betekenis.

Het kalme en ondiepe water van de Mar Menor maakt het een populaire bestemming voor watersporten, zwemmen en andere recreatieve activiteiten. Los Alcázares heeft verschillende zandstranden die zowel toeristen als de lokale bevolking aantrekken die op zoek zijn naar ontspanning en plezier op het water.

De naam “Los Alcázares” is afgeleid van de Arabische term “Al-Kazar”, wat “paleizen” of “kastelen” betekent. Deze naam komt vaak voor in het historische verleden van de stad onder Moorse heerschappij.

De geschiedenis van deze stad gaat terug tot de oudheid, waarbij verschillende beschavingen hun stempel op de regio hebben gedrukt. De plek stad Cartagena, bekend om zijn rijke Romeinse geschiedenis, heeft ook het gebied beïnvloed. De stad heeft ook een aantal historische bezienswaardigheden en monumenten, waaronder de 18e-eeuwse kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Asunción.

UW SAMENVATTING: Vanwege de locatie en attracties is Los Alcázares een populaire bestemming geworden voor zowel toeristen als expats die op zoek zijn naar een rustige kustomgeving in Spanje. Het biedt een mix van traditionele Spaanse cultuur en moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te bezoeken of zelfs te vestigen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

176.500

Bungalow in Los Alcazares

Costa Calida

 
 

180.000

Bungalow in Jacarilla Hurchillo

ALICANTE

 
 

139.000

Bungalow in Torrevieja

ALICANTE