UWCASA
 
 

176.500

Bungalow in Los Alcazares

209
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
101 m2
Kaveloppervlakte
20 m2
Afstanden
Omschrijving

In dit prachtige halfvrijstaande huis als Bungalow in LOS ALCAZARES van 101-131 m2 heten we we u van harte welkom, in de buurt van het stadscentrum en voorzieningen.

Als u als volgende eigenaar deze complete woning betreedt, vindt u een mooie terrasvormige tuin, een mooie ruime woon en eetkamer. Alsook een grote slaapkamer, een complete badkamer, een aparte keuken met een uitgang naar de patio.

Vanaf de patio heeft u toegang tot de garage en ook het privé dakterras. Boven hebt 2 slaap en 1 complete badkamers en een gezellig terras.

Los Alcázares is een klein stadje gelegen in het zuidoosten van Spanje, met name in de provincie Murcia. Het is gelegen aan de westelijke oever van de Mar Menor, een zoutwaterlagune aan de kust gescheiden van de Middellandse Zee door een smalle strook land. De stad staat bekend om zijn prachtige stranden, aangename klimaat en historische betekenis.

De kalme en ondiepe wateren van het Mar Menor maken het een populaire bestemming voor watersporten, zwemmen en andere recreatieve activiteiten. Los Alcázares heeft verschillende zandstranden die zowel toeristen als de lokale bevolking aantrekken die op zoek zijn naar ontspanning en plezier op het water.

De geschiedenis van deze stad gaat terug tot de oudheid, met verschillende beschavingen die hun stempel op de regio drukken. De nabijgelegen stad Cartagena, bekend om zijn rijke Romeinse geschiedenis, heeft het gebied ook beïnvloed. De stad heeft ook een paar historische bezienswaardigheden en monumenten, waaronder de 18e-eeuwse kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Asunción.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Bungalow in Denia

Costa Blanca

 
 

317.000

Bungalow in San Pedro del Pinatar

Costa Blanca

 
 

620.000

Bungalow in Estepona

Costa Del Sol