UWCASA
 
 

529.000

Villa in La Marina

1093
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
126 m2
Kaveloppervlakte
500 m2
Afstanden
Omschrijving

Op maar 5 km. van de Middellandse Zee vindt u deze nieuwe Villa in LA MARINA van 126 m2 op een vlak perceel van 500 m2, binnen een fantastisch project.

U kunt nu nog kiezen uit een verzameling luxewoningen gelegen in de urbanisatie La Marina van de gemeente San Fulgencio, met de volgende indeling, kenmerken en specificaties:

De woonkamer komt uit op een grote veranda op het zuiden die leidt naar een eigentijdse en handige buitenruimte. Ja, een intieme en veilige omgeving voor koesterende momenten met uw dierbaren.

Deze woning heeft een ruime woonkamer met tal van raampartijen die veel natuurlijk licht binnenlaten en visueel in verbinding staan met de tuin. De eetkamer en woonkamer, samen met de keuken, zijn verbonden door een grote, open ruimte die overdag dienstdoet als middelpunt voor gezinsactiviteiten. De binnenruimte is door middel van een aantal glazen openingen verbonden met de buitenruimte.

De hoofdslaapkamer heeft een eigen privé-patio die, in combinatie met het natuurlijke licht dat door de ramen stroomt, een rustige sfeer creëert die ideaal is voor rust en ontspanning.

De strakke en rechte lijnen van het meubilair helpen het op te gaan in de rest van het huis. Houten accenten maken de kamer gezellig. Badkamers met warme, natuurlijke kleuren creëren een gezellige sfeer die, in combinatie met de nabijheid van het buitenleven, u in staat stelt om in contact te komen met de natuur en te genieten van echt ontspannende momenten.

Voor uw auto is er dan een eigen parking op uw perceel.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het kinderbad 1,95 x 2,60 meter en maar 60 cm.  diep en uw privé zwembad van 5,60 x 2,60 meter, met variabele dieptes tussen 1 en 1,5 meter. Ook kunt u daar dan kiezen voor een “barbecuekuil”, met de chill-out en de uitgestrekte tuin eromheen.

Dit dorp is gelegen in het gebied Vega Baja del Segura, in het meest zuidelijke deel van de provincie Alicante. Het ligt 16 kilometer ten zuiden van Elche, 22 kilometer van het regionale hoofdkantoor van Orihuela en 26 kilometer van de luchthaven Alicante-Elche.

Mis dit niet, dit fantastische project: neem nu contact met ons op voor meer informatie.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
BBQ
Chill-out
Keuken
Kinderbad
Parking
Terrassen
Tuin
Veranda
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

535.000

Villa in La Marina

Costa Blanca

 
 

525.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

550.000

Villa in Jávea

Costa Blanca