Villa in La Marina

Uw eigen villa in La Marina?

U vindt een groot aanbod van villa’s in La Marina, via onze site. Op dit moment zijn er al 7 beschikbaar! Wat voor villa in La Marina zoekt u precies? Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een villa in La Marina vanaf € 220.000!

Het idyllische La Marina: La Marina vindt u op ongeveer 25 km. ten zuiden van de luchthaven van Alicante. Deze idyllische kustplaats is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het tevens als een van de gezondste plaatsen van Europa beschouwd. De lange zandstranden grenzend aan duingebied met pijnbomen, zijn schoon en zelf in het hoogseizoen is er genoeg ruimte.

villa in la marina

Direct aan de Middellandse Zee, vindt u gezellige gelegenheden. Daar kun je voor een redelijk bedrag goed eten, koffie drinken of een pilsje kunt pakken. Ook in de urbanisatie aan de rand van La Marina, vind u in de directe omgeving van alle noodzakelijke voorzieningen. Op de weekmarkt kunt u terecht voor al uw dagverse producten.

Uw 15 aandachtspunten tijdens uw Koopproces

1. Uw klimaat

In de zomer is het zonnig en warm in vrijwel heel Spanje. Wil je ook in de winter in en rond je vakantiehuis in Spanje verblijven, dan is de oostkust aan de Costa Blanca de beste keuze. En daar heerst in de wintermaanden een zacht en aangenaam klimaat, vooral rondom Guardamar, La Marina Torrevieja en bij de zoutmeren. Wist u dat juist daar veel van onze landgenoten zich veel beter voelen als ze gehinderd werden door reumatische aandoeningen, zoals Fibromyalgie?

2. Uw financieringsproces

Bij uw financiering van een vakantiehuis in Spanje spelen 3 waarden een rol. Dat zijn de taxatiewaarde, de kooprijs en de kadastrale waarde van de woning (de Banken gaan veelal uit van de laagst mogelijke waardes).

3. Uw vestigingsnummer

Wilt u een huis kopen in Spanje? Dan moet direct een NIE-nummer aanvragen. En dit unieke identificatienummer voor buitenlanders wordt gebruikt op alle aanvragen en documenten. Het is vooral van fiscaal belang. Deze aanvraag kunt u laten regelen via onze organisatie.

4. Uw uittreksel van de eigendomsakte

Wilt u een huis in Spanje kopen? Dan kunt u middels een actueel uittreksel van de eigendomsakte nagaan of de verkoper van het huis ook echt de (enige) wettelijke eigenaar is. U kunt hiervoor terecht bij onze organisatie met een eigen advocaat (Gestor). 

De overige informatie kunt u nalezen bij alle 15 Aandachtspunten.

Uw samenvatting

In deze aandachtspunten herkent u nu al de voordelen van een ervaren en betrouwbare makelaar, toch?

Nog veel meer tips kunt u lezen via onze Informatie artikelen.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site onze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 80 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?

Extra informatie

SPAANS VERKEERSBUREAU: Ook vindt u veel extra informatie via het Spaanse verkeersbureau

50 SPAANSE WOORDEN: Wat zijn de belangrijkste 50 Spaanse woorden?