UWCASA
 
 

1.403.700

Villa in Moraira

451
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
325 m2
Kaveloppervlakte
716 m2
Afstanden
Omschrijving

Luxe moderne designvilla te koop in Cumbre del Sol. Een exclusieve woonwijk met uitzicht op de turquoise Middellandse Zee.

Een urbanisatie met unieke villa’s allen met zuid-zuidwest oriëntatie. Villa’s van hoge kwaliteit in een veilige en private residentie. Deze specifieke nieuwbouw woning is ontworpen op een verhoogd perceel dat uitzicht op zee en het binnenland garandeert.

Deze woning heeft 3 verdiepingen, als volgt:

De ingang is op de bovenste verdieping. Hier is parkeerruimte voor de auto en een lift om u naar de rest van het huis te brengen.

Een verdieping lager vinden we het nachtgedeelte met 3 slaapkamers. Twee slaapkamers delen een badkamer, terwijl de grootste slaapkamer een badkamer en-suite heeft. Alle slaapkamers hebben toegang tot een terras vanwaar u kunt genieten van het geweldige uitzicht.

Op de begane grond is een ruime en lichte woon en eetkamer met aangrenzende open keuken. Vanuit de keuken en het woongedeelte heeft u direct toegang tot het terras. Gedeeltelijk overdekt om schaduw te bieden op warme zomerdagen.

En natuurlijk een zonneterras naast het zwembad. Vloerverwarming (warmtepomp met hoge energie-efficiëntie), dubbele glas, elektrische rolluiken, alarm, airconditioning, domotica systeem, lift, pre-installatie van 5,5 kw fotovoltaïsch zelfverbruik systeem en pre-installatie van stopcontact voor het opladen van elektrische auto’s.

Deze villa wordt afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke tuin en barbecue.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct zelf regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.325.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

1.320.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

1.397.000

Villa in Moraira

Costa Blanca