4) Uw bezichtigingen

Uw bezichtigingen

U wilt via onze organisatie een huis kopen in Spanje: Zodra u een aantal woningen wilt bezichtigen dan kunt u zelf de reis regelen en betalen. In specifieke gevallen is onze Moederorganisatie bereid om hiervoor met u een redelijke bijdrage te verrekenen bij uw definitieve aankoop. Wanneer wilt u uw droomhuis bezichtigen?

En als u in Spanje bent dan begeleiden onze gastvrije en ervaren Nederland en Spaanstalige collega’s u graag naar uw meest favoriete woningen om te bezichtigen. Daarbij beantwoorden en vertolken we eventueel al uw vragen.

Als u uw “droomhuis” heeft gevonden dan mag u dit reserveren, zodat deze woning voorlopig van de markt gehaald wordt, en dus uw toekomstige eigendom kan worden. Speciaal voor u starten we dan het onderzoek naar de registratie van het perceel en woning (dit is vergelijkbaar met het Kadaster in Nederland). Deze reservering kost € 3.000.-, welke u retour ontvangt indien de woning niet aan de noodzakelijke registratievoorwaarden voldoet. Na 6 werkdagen ontvangt u de resultaten van dit onderzoek van ons. Daarna bepaald u mogelijk de aankoop, en zal uw reservering in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

Wat houd voor u een woningaankoop precies in?

Ga verder naar stap 5: “Uw woningaankoop

Algemene informatie

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.