UWCASA
 
 

365.000

Villa in Jalón Valley

332
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
109 m2
Kaveloppervlakte
390 m2
Afstanden
Omschrijving

Met prachtige uitzichten over de bergen en de vallei vindt u deze zuid georiënteerde Villa in JALON VALLEI van 109 m2 op een mooi perceel van 390 m2.

Als volgende eigenaar beschikt u over een complete woning, in een moderne villawijk tussen de plaatsen Murla en Benigembla in de Jalon vallei, met de volgende specificaties en indeling:

  • Op de begane vloer met een hal, woonkamer met een Tosca open haard, een aparte eethoek met prachtig uitzicht, een open keuken met granieten werkbladen, hal naar een tweepersoons slaapkamer met inbouwkasten, en een badkamer,
  • Op de overloop (bereikbaar via de interne trap) een grote slaapkamer met warme en koude airconditioning, een inloopkast, een en-suite badkamer, en nog een ruime tweepersoonssuite.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen zwembad van 8 x 4 meter, een houten pergola, een prachtig ontworpen overdekte Mexicaanse Cantina met bar, koelkast en gootsteen, een chill-out lounge. Alsook een eethoek in de buitenlucht en een ingebouwde zomerkeuken met barbecue. Er is ook een berging en mediterrane tuin die gemakkelijk te onderhouden is.

UW EXTRA’S: Dit fantastische pand heeft al centrale verwarming op gas, dubbele beglazing en warme en koude airconditioning.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

315.000

Villa in Jalón Valley

Costa Blanca

 
 

375.000

Villa in Jalón Valley

Costa Blanca

 
 

349.950

Villa in Jalón Valley

Costa Blanca