UWCASA

Los Monteros

Naast het heerlijke zonnige klimaat biedt Los Monteros u onvergetelijke momenten door de prachtige omgeving en de unieke Golfresorts. Dit betreft bijvoorbeeld een golfarrangement in Malaga en een verblijf bij het fameuze “Los Monteros Spa & Golf Resort”. En dat op een unieke locatie op maar 500 meter van de prachtige zandstranden en maar 4 km. van Marbella centrum.

Los Monteros

Ja, aan de zogenaamde “golf mile” met nog een extra hoeveelheid aan golfbanen bij Los Monteros. Zo liggen “Marbella Golf & Country Club” en “Santa Clara Golf Marbella” op steenworp afstand. Deze unieke ligging, de Spa, de hippe beach club en z’n goede verzorging leiden tot een geweldig golfarrangement Spanje. Allemaal op maat voor u gemaakt, en dat op maar 46 km. van Malaga Airport!

Verder zijn er 2 restaurants waarvan “El Corzo” sinds 1963 behoort tot de beste van de “Costa del Sol”. Daarnaast het reguliere “Flamingo restaurant” en de “Bar Azul” en een “Sports Bar”.

Voor wat betreft golfen zijn nog 20 anderen te ontdekken in de omgeving van Los Monteros. Zo kunt u ook nog kiezen uit: La Quinta Golf, Rio Real Golf, Los Naranjos, Alcaidesa, Atalaya, Cabopino, El Chaparral, El Paraiso, Los Arqueros en Miraflores Golf.

Uw huizenjacht

Dus als je goed weet wat je verwacht van je tweede verblijf en over welk budget je beschikt, is het tijd om ter plaatse huizen te gaan bekijken. De efficiëntste manier om dit te doen, is je laten begeleiden door een lokale en ervaren makelaar. Iemand die jouw Spaanse en jouw taal spreekt en de streek door en door kent, kan je makkelijker naar je droomplek leiden. Plan hiervoor voldoende tijd, zeker een drietal dagen.

Uw reservering

Als je een vakantiewoning gevonden hebt, wordt er een reserveringsovereenkomst opgemaakt om het pand van de markt te halen. Je betaalt een reservatiesom van gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. Tip: probeer het bedrag van de reservatiesom naar beneden te onderhandelen. Meestal lukt dit. Doorgaans blijft het pand minimaal één maand gereserveerd. Dit is verlengbaar als het onderzoeksproces of het papierwerk meer tijd in beslag neemt. Voor de reservatie kan het goed zijn om je te laten begeleiden door je makelaar of je kan al een advocaat inschakelen.

Sowieso is het aan te raden om een Gestor (advocaat) in te schakelen voor de rest van de juridische afhandeling. Je geeft hem/haar een volmacht om in jouw naam alle handelingen te verrichten die nodig zijn om het pand aan te kopen. De advocaat vertegenwoordigt je bij alle partijen die betrokken zijn bij de aankoop van de vakantiewoning: bank, notaris, politie, gerecht, elektriciteits- en watermaatschappij,… In Spanje stelt de advocaat het koopcontract en de notariële akte op. Hij/zij kan je ook verder helpen na de aankoop van de woning, zodat je aan alle wettelijke verplichtingen van het land voldoet.

Via onze organisatie begeleiden we je graag met onze eigen zeer ervaren en meertalige Gestor, tegen geringe kosten.

Uw financiële en praktische afhandeling

Ook na de reserveringsovereenkomst moeten er nog wat zaken afgehandeld worden. Als je kiest voor financiering, ga je op zoek naar een bank die je geld wil lenen. Zorg daarnaast voor een oplevering. Het is aan te raden om een oplevering te doen voor de akte passeert. Stel dat er nog veel af te werken is, dan kan de akte indien nodig uitgesteld worden. Het spreekt voor zich dat je, voor de akte wordt ondertekend, naar het pand gaat (of je laat de makelaar dit doen) om te kijken of alles is gebouwd of achtergelaten zoals er was afgesproken. Denk ook aan eventuele verbouwingen die je nog wil uitvoeren, het aansluiten van nutsvoorzieningen en de levering van meubilair. Wellicht wil je jouw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie laten) verhuren?

Als je deze 7 bovenstaande stappen goed hebt gevolgd en je droomwoning in het buitenland hebt gevonden, is het tijd om er nu ten volle van te genieten, en gelukkig te zijn!

Uw samenvatting

In deze aandachtspunten herkent u nu al de voordelen van een ervaren en betrouwbare makelaar, toch?

Nog veel meer tips kunt u lezen via onze Informatie artikelen.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site onze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 80 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?

Extra informatie

SPAANS VERKEERSBUREAU: Ook vindt u veel extra informatie via het Spaanse verkeersbureau

50 SPAANSE WOORDEN: Wat zijn de belangrijkste 50 Spaanse woorden?

SPAANS NIEUWS IN NEDERLANDS: En dagelijks leest u in het Nederlands, het Spaanse nieuws.

Bekijk ons aanbod in Los Monteros


 
 

970.000

Penthouse in Los Monteros

Costa Del Sol

3
2
 
 

600.000

Penthouse in Los Monteros

Costa Del Sol

2
2
 
 

470.000

Appartement in Los Monteros

Costa Del Sol

3
2
 
 

345.000

Appartement in Los Monteros

Costa Del Sol

2
2
 
 

295.000

Appartement in Los Monteros

Costa Del Sol

1
1
 
 

990.000

Penthouse in Marbella, Los Monteros

Costa Del Sol

3
2
 
 

836.000

Penthouse in Los Monteros

Costa Del Sol

2
2
 
 

560.000

Appartement in Los Monteros

Costa Del Sol

3
2
 
 

440.000

Appartement in Los Monteros

Costa Del Sol

2
2