UWCASA

Sotogrande

Sotogrande staat bekend als een van de meest exclusieve urbanisaties ter wereld. Het ligt in de gemeente San Roque en werd in 1964 opgericht met de bouw van de eerste golfclub, een jaar later gevolgd door de eerste polo club en een luxe hotel. Deze oorspronkelijk kleine gesloten gemeenschap is sindsdien snel uitgebreid. In 1987 is de zeer exclusieve Sotogrande jachthaven ingewijd en er zijn nu 5 gerenommeerde golfbanen op het grondgebied van de urbanisatie, waarvan de bekendste de Valderrama Golf Club is. Deze club heeft belangrijke internationale wedstrijden georganiseerd en wordt beschouwd als een van de beste golfbanen in Europa.
Grip op uw vermogen?
Investeren in stenen is vast goed aan de Spaanse kust. Dit wint steeds meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Uw keuze als Gepensioneerde. Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is het mooie Benalmadena een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel passend aanbod in de streek van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Sotogrande


 
 

495.000

Appartement in Sotogrande

MALAGA

3
2
 
 

165.000

Appartement in Sotogrande

Costa Del Sol

2
2
 
 

140.000

Appartement in Sotogrande

Costa Del Sol

3
2
 
 

535.000

Vakantiehuis in Sotogrande

Costa Del Sol

4
2
 
 

400.000

Vakantiehuis in Sotogrande

Costa Del Sol

3
2