UWCASA

Nerja

Deze kustgemeente ligt aan de oostgrens van de provincie Málaga op ongeveer 50 kilometer van de hoofdstad aan de rand van de Costa del Sol. Het kleine stadje Nerja, met zijn typische witte huizen, ligt op een helling tussen de bergen en baaien met maar liefst 17 prachtige zandstranden. Naast het centrum van de stad ligt het Burriana strand, het grootste met een lengte van 800 meter.

Nerja

Toerisme is de belangrijkste industrie, maar ook de landbouw speelt hier een belangrijke rol. Nerja staat bekend om zijn productie van avocado en plantages zijn over de hele gemeente te vinden.

Attracties

Naast de stranden biedt Nerja haar bezoekers ook prachtige natuur, historische plaatsen. Alsook mooie architectuur en natuurlijk de Andalusische keuken. Een van de belangrijkste attracties van de stad zijn de Cuevas de Nerja. Dit enorme grotsysteem, met prehistorische resten en muurschilderingen, heeft een totale oppervlakte van 140.000 m2. Nerja is ook de voornaamste locatie aan de Costa del Sol voor duikers en een zeer populaire bestemming voor wandelaars. En met prachtige routes door de bergen rond de stad.

Wat kiest u zelf?

Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is Calpe een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Nerja


 
 

402.000

Penthouse in Nerja

MALAGA

2
2
 
 

300.000

Appartement in Nerja

MALAGA

2
2