UWCASA
 
 

239.000

Villa in Jalon Vallei

1012
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
127 m2
Kaveloppervlakte
903 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Jalon Vallei

Vanaf januari 2019 voor u verlaagd van € 249.000,- naar € 239.000,-! Deze villa in Jalon Vallei vindt u als zeer goed onderhouden woning met 3 slaap en 2 badkamers en eigen zwembad gelegen in een rustige woonwijk. En op maar 10 minuten lopen van het centrum van het pittoreske dorpje Alcalali, bij het gemeentelijke sportcentrum en uitstekende restaurants. Dit huis werd gebouwd in 2003 op een landgoed van 903 m2 en met een bebouwde oppervlakte van 127 m2. Een eigen oprit biedt u toegang tot een goed uitgeruste parkeerplaats die voldoende is voor twee voertuigen. Alsook een groot terras, aangevuld met het uitnodigende privézwembad van 8 x 4 meter en uitzicht op de omliggende vallei en de bergen.

Vanaf het zwembad leidt een trap u naar de indrukwekkende overdekte en gebogen veranda. Dus ideaal om buiten te dineren of gewoon te ontspannen in de schaduw en te genieten van het uitzicht. Vanaf de veranda is er de hoofdingang die u leidt naar de lichte en ruime woonkamer met open haard. En een eethoek met openslaande deuren naar buiten naar extra terrassen. Grenzend aan de lounge is een moderne, volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige units, werkbladen en apparatuur. Een gang leidt u naar de drie tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer.

De andere twee slaapkamers delen een grote tweede badkamer. Er is verder centrale verwarming op olie, dubbel glas, warme en koude airconditioning in de woonkamer en grote slaapkamer, een extra berging. En deze woning wordt volledig gemeubileerd aan u verkocht als volgende eigenaar. Bezichtiging van deze en vergelijkbare mogelijkheden kunnen we voor jullie inplannen zodra u ook kunt.

Investeren met goed rendement

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? jullie keuzes en reacties helpen ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airconditioning
Complete keuken
CV
Landgoed 903 m2
Met meubelen
Open haard
Oprit
Terrassen
Veranda
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

279.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

230.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

255.000

Villa in Almogía

Costa Del Sol