UWCASA
 
 

129.500

Appartement in Centro

289
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
98 m2
Kaveloppervlakte
107 m2
Afstanden
Omschrijving

Dit echt betaalbare Appartement in CENTRO van 98-107 m2 vindt u in het hart van Torrevieja.

Deze woning heeft een kleine hal, aparte keuken met een wasruimte, 3 slaap met ingebouwde kasten en 2 complete badkamers en een gezellig balkon.

Torrevieja is een kuststad gelegen in de provincie Alicante in de Valenciaanse Gemeenschap van Spanje. Het is gelegen aan de zuidoostelijke kust van het land langs de Costa Blanca, die bekend staat om zijn prachtige mediterrane stranden en een populaire bestemming voor toeristen, vooral die uit Noord-Europa. Hier zijn enkele interessante punten over Torrevieja:

Locatie: Torrevieja ligt aan de westelijke oevers van de Middellandse Zee en ligt ongeveer 50 kilometer (31 mijl) ten zuiden van de stad Alicante.

Klimaat: De stad heeft een mediterraan klimaat met milde winters en hete zomers. Dit klimaat maakt het een populaire bestemming voor zonaanbidders en strandgangers.

Toerisme: Toerisme is een belangrijke industrie in Torrevieja. Bezoekers komen om te genieten van de zandstranden, het warme weer en verschillende buitenactiviteiten. De stad heeft ook een bruisend nachtleven, tal van restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Zoutmeren: De regio rond Torrevieja staat bekend om zijn geneeskrachtige zoutmeren, zoals de Laguna de Torrevieja en de Laguna de la Mata. Deze zoutmeren hebben unieke ecosystemen en zijn de thuisbasis van flamingo’s en andere vogelsoorten. De zoutwinningsindustrie is ook een belangrijk onderdeel van de lokale economie.

Festivals: Torrevieja organiseert verschillende jaarlijkse festivals en evenementen, waaronder de Habaneras and Polyphony Contest, een gerenommeerde internationale muziekwedstrijd, en de Sevillanas Fair, die de Andalusische cultuur en dans viert.

Economie: Naast toerisme en zoutwinning wordt de lokale economie ook ondersteund door landbouw en visserij. De laatste jaren is er ook groei in de bouw- en vastgoedsector.

Expatriate Community: Torrevieja heeft een belangrijke expat gemeenschap, met veel Britse, Duitse en Scandinavische inwoners die ervoor kiezen om daar te wonen, vooral in de omliggende gebieden die bekend staan als de Orihuela Costa. Dit heeft geleid tot een diverse en multiculturele sfeer.

Gezondheidszorg: De stad heeft verschillende zorgfaciliteiten, waaronder een openbaar ziekenhuis, privéklinieken en medische diensten die zich richten op de expatgemeenschap.

Over het algemeen is Torrevieja een populaire kustbestemming met een mix van natuurlijke schoonheid, culturele attracties en een diverse gemeenschap die het een aantrekkelijke plek maakt om te bezoeken of te wonen voor mensen uit verschillende delen van de wereld.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

265.000

Appartement in Los Alcazares

Costa Blanca

 
 

218.000

Appartement in Los Alcazares

Costa Blanca

 
 

893.500

Appartement in San Pedro de Alcántara

Costa Del Sol