UWCASA
 
 

207.900

Appartement in Dolores Centro

238
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Woningoppervlakte
240 m2
Kaveloppervlakte
320 m2
Afstanden
Omschrijving

Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigendom en bedrijf in hetzelfde gebouw te hebben. Het pand heeft een grote local die vroeger werd gehuurd door La Caixa Bank voor 23 jaar.

Deze lokale en de twee appartementen bevinden zich op de Plaza Cardenal Belluga dat is het belangrijkste stadscentrum waar je het stadhuis, de kerk en 80% van de lokale bedrijven hebt.

Op de begane grond is het bedrijf lokaal en de bovenste verdieping is verdeeld in twee appartementen met elk twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en een woonkamer.

Een van deze appartementen heeft een mooi balkon met uitzicht op de Plaza. Via de interne trap komt u bij een grote berging en een mooi groot dakterras.

Dolores is een Spaanse gemeente, gelegen in de provincie Alicante. Het is gelegen in de regio Vega Baja del Segura, ongeveer 20 kilometer (12 mijl) ten zuidwesten van de stad Alicante.

Dolores heeft een bevolking van ongeveer 7.000 inwoners. De stad staat bekend om zijn landbouwactiviteiten, met name de teelt van citrusvruchten, groenten en granen. De omgeving wordt gekenmerkt door vruchtbare landbouwgrond, die bijdraagt aan de landbouwproductiviteit van de regio.

Naast zijn agrarische betekenis heeft Dolores historische en culturele bezienswaardigheden. De stad beschikt over verschillende opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder de parochiekerk van San Francisco de Asís, een prachtige 18e-eeuwse kerk met een barokke gevel. Er is ook de Hermitage van San Roque, een kleine kapel gewijd aan Sint-Rochus, en het stadhuis, dat is gehuisvest in een charmant historisch gebouw.

Dolores viert het hele jaar door verschillende festivals en evenementen, waaronder de Fiestas de San Francisco de Asís in oktober, met processies, muziek en traditionele dansen. De stad heeft ook een wekelijkse markt waar de lokale bevolking en bezoekers verse producten, kleding en andere goederen kunnen kopen.

De ligging van Dolores, tussen de kust en het binnenland, biedt het voordeel dat het dicht bij de Middellandse Zee ligt met behoud van een landelijke sfeer. Het ligt op rijafstand van verschillende populaire kustplaatsen en stranden, waardoor het een handige uitvalsbasis is voor het verkennen van de regio.

Over het algemeen biedt Dolores u een mix van landelijke charme, agrarisch erfgoed en de nabijheid van kustattracties, waardoor het een interessante bestemming is voor bezoekers van de provincie Alicante in Spanje.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

200.000

Appartement in Gandia

VALENCIA

 
 

200.000

Appartement in Villajoyosa

Costa Blanca