UWCASA
 
 

445.000

Appartement in Malaga Centro

778
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Zwembad
 
Kaveloppervlakte
126 m2
Afstanden
Omschrijving

Zocht u dit nieuwe Appartement in MALAGA CENTRO van 76 m2 binnen dit prachtige residentiële project in het prachtige historische centrum van deze stad? Lees dan verder over al deze kenmerken en specificaties:

U kunt nu nog kiezen uit 42 woningen van verschillende typen en gemeenschappelijke ruimtes. Er komen nieuwe woningen op de percelen, en gerenoveerd in de oude gebouwen, grote en luxe woningen zoals de 18 duplex-penthouses. En meestal met 3 slaapkamers, een zolder en een eigen solarium, maar ook betaalbare studio’s, en kleine eenkamerwoningen.

Dit stadsproject wordt in de omgeving van het historische centrum de grootste promotie-rehabilitatie, met de grootste projectie van cultureel en monumentaal van Málaga. En met elk van onze exclusieve eigenaren na een lange gedeelde werksessie in onze coworking-ruimte zal kunnen ont- stressen in de gym of in de sauna. Of in de zon te bruinen geniet u dan van het beste uitzicht op het Alcazaba, het kasteel van Monte Gibralfaro of de kathedraal zelf.

En in wat de coolste buurt van Malaga zal worden, waar de belangrijkste commerciële huizen hun zinnen al hebben gezet en hun graffiti hebben geïnternationaliseerd in recente reclamecampagnes.

Voor uw auto is er dan optioneel een Parkeerplaats en opslagruimte. Er zullen mensen zijn die het centrum kiezen vanwege de nabijheid en het vervoer, maar ook vanwege het comfort.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten vanuit het ruime gemeenschappelijke panoramische zwembad met terrassen rondom in de prachtige tuinen, of de jacuzzi.

Er zullen mensen zijn die hun huis vestigen vanwege de nabijheid van de beste privéscholen en degenen die besluiten om het te wijden aan vakantieverhuur vanwege de grote toeristische aantrekkingskracht.

Maximale energie-efficiëntie zal een prioriteit zijn bij deze ontwikkelingen en de kopers van deze project, beschikken optioneel over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, domotica en duurzaamheid.

Belangstelling? Vraag dan nu direct naar informatie, want de verkoop gaat snel.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Bij zwembad
Dakterras
Garageplek
Jacuzzi
Keuken
Lift
Opslagruimte
Terrassen
Tuinen

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

428.000

Bungalow in Torre del Mar

Costa Del Sol

 
 

485.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca

 
 

485.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca