UWCASA
 
 

299.900

Appartement in Torre de la Horadada

1212
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
90 m2
Kaveloppervlakte
119 m2
Afstand bushalte
0.1 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
15 km
Afstand huisarts
0.8 km
Afstand strand
0.25 km
Afstand vliegveld
60 km
Afstand ziekenhuis
13 km
Omschrijving

Prachtig nieuwbouw complex met 2 en 3 slaapkamer appartementen. Dit complex bestaat uit drie verdiepingen met appartementen. Dit appartement in Torre de la Horadada heeft 3 slaapkamers en is beschikbaar als appartement op de eerste verdieping of als begane grond woning met 36 m2 tuin. Als eerste eigenaar beschikt u over 3 slaap met 2 badkamers, een open keuken met lichte eetwoonkamer. Afhankelijk van de ligging van het appartement, hebben sommige zeezicht. De prijs is een vanaf prijs. De appartementen liggen op enkel 300 meter van het strand en 500 meter van het centrum is dit een unieke kans! De woningen worden begin 2020 opgeleverd. Neemt u contact met ons op voor jullie kijkkeuze en meer informatie?

Optimaal eigendom

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 120 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij strand
Bij zwembad
Open keuken
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

300.000

Appartement in Guardamar del segura

ALICANTE

 
 

300.000

Appartement in Nerja

MALAGA