UWCASA
 
 

243.000

Appartement in Santa Pola

1844
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woningoppervlakte
63 m2
Kaveloppervlakte
100 m2
Afstand bushalte
0.2 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
20 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
0.2 km
Afstand vliegveld
16 km
Afstand ziekenhuis
22 km
Omschrijving

Op maar 200 meter van de zandstranden en de boulevard vindt u dit nieuwe Appartement in SANTA POLA van 63-100 m2 binnen een sleutelklaar project.

U kunt nu nog kiezen uit deze types: Geschakelde woningen met 3 slaap en 1 badkamers, of geschakelde woningen met 3 slaap en 2 badkamers en onderbouw, of appartementen met 2 slaap en appartementen met 3 slaapkamers.

Dit gehele project is voorzien van een mooi gemeenschappelijk zwembad en er zijn parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage te koop vanaf € 22.280,-.

Om te bezichtigen is er al een modelwoning voor u beschikbaar, dus neem snel contact met ons op voor meer informatie over dit appartement.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Meer rentement met deze winvestering

Ook u wilt nu renderend “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Balkon
Bij zee
Bij zwembad
Garage is optie
Keuken

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

240.000

Appartement in Santa Pola

Costa Blanca

 
 

280.000

Appartement in Santa Pola

ALICANTE

 
 

242.000

Appartement in Santa Pola

ALICANTE