UWCASA
 
 

395.000

Finca in Jalon Valley

351
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
145 m2
Kaveloppervlakte
957 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 425.000,- naar € 395.000,-!

Met mooi panoramisch uitzichten over de Jalon vallei vindt u deze Finca met een gelijkvloerse villa van 145 m2 op een vlak landgoed van 957 m2op een prachtige locatie met complete privacy.

Als volgende eigenaar beschikt u dan over een zuid-west georiënteerde woning met een mooie naya die u leidt naar de hoofdingang met een hal. Alsook een grote woon en eetkamer met een houtkachel en plafonds met houten balken, warme en koude airconditioning. En een ruime keuken met een aparte bijkeuken en toegang naar een van de zonneterrassen.

De gang leidt u naar een grote hoofdslaapkamer met inbouwkasten en plafondventilator en een grote ensuite badkamer. Er zijn nog twee slaapkamers meer met inbouwkasten en plafondventilatoren en een badkamer met douche.

Voor uw auto is er dan voldoende parkeerruimte op uw eigen landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans geniete van uw privézwembad van 10 x 5 meter, met ruim 200 m2 aan zonneterrassen in de gemakkelijk te onderhouden tuin. Alsook een fantastische buitenkeuken en BBQ, overdekte naya met een verlengde schaduwrijke pergola om buiten te dineren, en een ontspanningsruimte.

UW EXTRA’S: In 2022 is er een zonnesysteem geïnstalleerd met 8 zonnepanelen met batterijen om de villa volledig van stroom te voorzien en zo energiezuinige elektriciteit op te leveren. Dit pand beschikt ook over centrale verwarming op gas en dubbele beglazing. Er is tevens een grote berging.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Finca in Agost

Costa Blanca

 
 

399.000

Finca in Jalón Valley

Costa Blanca

 
 

395.000

Finca in Jalón Valley

Costa Blanca