UWCASA
 
 

60.000

Finca in La Canalosa

517
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
Badkamers
Woningoppervlakte
75 m2
Kaveloppervlakte
12000 m2
Afstanden
Omschrijving

Deze Finca in LA CANALOSA met een villa van 76 m2 op een vlak landgoed van 12.000 m2 ligt in een indrukwekkend gebied op maar enkele autominuten van het gehucht La Canalosa. U zult echt genieten van het uitzicht en het feit dat er bijna geen ander huis is.

Een klein paradijs waar u vrij bent om je eigen droom te bouwen op dit fantastische stuk grond. De charmante ruïne van de grotwoning kan afzonderlijk worden verkocht, samen met 1.920 m2 grond voor € 27.500,-. Er is ook de mogelijkheid om 10.080 m² zonder de grotwoning te verkrijgen voor € 32.500,-.

De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km.

Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche.

Dit alles ligt op maar 20 km. van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

395.000

Finca in Jalon Valley

Costa Blanca

 
 

375.000

Finca in Denia

Costa Blanca

 
 

2.400.000

Finca in Jávea

Costa Blanca