UWCASA
 
 

168.900

Penthouse in La mata pueblo

165
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woningoppervlakte
62 m2
Kaveloppervlakte
120 m2
Afstanden
Omschrijving

Wij bieden u dit Penthouse in LA MATA van 62-120 m2, in het centrum en ligt op maar 1 loopminuut naar de zandstranden.

Deze woning heeft 2 slaap met 1 badkamers, keuken, woon en eetkamer, een hoekterras en een eigen dakterras. Deze woning zou een droomhuis kunnen worden na een beetje verbouwen.

La Mata is een kleine kustplaats gelegen in de provincie Alicante, in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Het is gelegen aan de Costa Blanca, met name binnen de gemeente Torrevieja. La Mata staat bekend om zijn prachtige zandstranden, aangenaam mediterraan klimaat en ontspannen sfeer.

Deze stad is populair bij zowel toeristen als de lokale bevolking, vooral tijdens de zomermaanden wanneer bezoekers massaal naar de kusten komen. De belangrijkste attractie van La Mata is het uitgestrekte strand, Playa de La Mata, dat zich uitstrekt over enkele kilometers langs de kustlijn. Het strand biedt goudkleurig zand, helder water en een scala aan voorzieningen, waaronder strandbars, restaurants en watersportfaciliteiten.

Naast het strand heeft La Mata een charmant stadscentrum met een selectie van winkels, restaurants en cafés. Het heeft een traditionele Spaanse sfeer, met smalle straatjes, witgekalkte gebouwen en een ontspannen sfeer. Er is ook een wekelijkse straatmarkt waar de lokale bevolking en bezoekers verse producten, kleding en andere goederen kunnen kopen.

Natuurliefhebbers zullen het nabijgelegen natuurpark waarderen, bekend als het “Parque Natural de La Mata y Torrevieja.” Het is een beschermd gebied van zoutmeren en moerassen dat dient als leefgebied voor verschillende vogelsoorten, waaronder flamingo’s. Het park biedt wandel- en fietspaden, picknickplaatsen en observatiepunten om vogels te spotten.

Over het algemeen is La Mata een rustige bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen strandvakantie of een rustig uitje. Het combineert natuurlijke schoonheid, Spaanse charme en een langzamer tempo van het leven, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bezoekers die willen ontspannen en genieten van de Middellandse Zeekust.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

850.000

Penthouse in Altea

Costa Blanca

 
 

118.900

Penthouse in Torrevieja

ALICANTE

 
 

340.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca