UWCASA
 
 

341.000

Vakantiehuis in Manilva

353
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
85 m2
Kaveloppervlakte
121 m2
Afstanden
Omschrijving

Met prachtig uitzichten op de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en Afrika vindt u dit nieuwe Vakantiehuis in MANILVA van 92-124 m2 in een onvergelijkbare enclave met 3 slaap en 3 badkamers.

U kunt nu nog kiezen binnen dit project van 40 geschakelde woningen met 3 of 4 slaapkamers en met grote terrassen om te genieten van een prachtig uitzicht Al deze woningen zijn voorzien van geïnstalleerde airconditioning en een volledig ingerichte keuken.

Voor uw auto is er dan een parkeerplaats met eigen berging.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de prachtige gemeenschappelijke ruimtes met een buiten- en binnenzwembad, een co-workingruimte, een fitnessruimte en een SPA.

Oh ja, en de hoekwoningen krijgen grote tuinen om een unieke levenservaring te realiseren in een onvergelijkbare omgeving.

Zeer dicht bij de bekende urbanisatie Sotogrande gelegen, omgeven door golfbanen en jachthavens waar u allerlei vrijetijdsactiviteiten kunt ondernemen. Met de voordelen van de luchthaven van Gibraltar op maar 20 autominuten, en de nabijheid van stedelijke centra zoals Estepona, Puerto Banús en Marbella.

Al deze woningen zijn ontworpen voor gezinnen die willen wonen, genieten van een tweede verblijf of investeren in exclusieve woningen in een strategische en natuurlijke enclave. En, zodat ze optimaal kunnen genieten van het klimaat dat de Costa del Sol ons biedt met een open lucht en een aangename temperatuur.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct zelf regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Airco
Bij Golfbanen
Bij havens
Bij zwembaden
Keuken
Parkeerplaats privé
Sportings
Terrassen
Tuinen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

337.000

Vakantiehuis in Manilva

Costa Del Sol

 
 

395.000

Bungalow in Denia

Costa Blanca

 
 

369.000

Bungalow in Algorfa

ALICANTE