UWCASA
 
 

675.000

Villa in Denia

850
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
264 m2
Kaveloppervlakte
900 m2
Afstanden
Omschrijving

Deze prachtige villa in Denia van 264 m2 is gebouwd in 2004 op een nagenoeg vlak landgoed van 900 m2 met gazon en zwembad vlakbij het centrum van Denia, Deze woning is verdeeld over drie verdiepingen, allemaal verbonden met een interne trap.

Op de begane grond biedt deze woning u als volgende eigenaar een hal, woonkamer met toegang tot de naya, keuken met wasruimte, 1 slaap met 1 badkamers.

Op de bovenste verdieping is de hoofdslaapkamer met kleedkamer, badkamer en suite en terras en tevens nog 2 slaapkamers meer met inbouwkasten en 1 badkamer.

In de kelder is een grote garage, berging, grote woonkamer die ook kan worden gebruikt als logeerkamer indien nodig of een speelkamer.

Deze aantrekkelijke woning verkeert in goede staat en is uitgerust met centrale verwarming, centrale airconditioning, dubbele beglazing en vliegenhorren. Oh ja, de vraagprijs onderhandelbaar, maar pas nadat u deze buitenkans met ons heeft bezichtigd!

BEZICHTIGEN van deze vakantiewoning in Spanje kan zodra jullie ook kunnen. Stuurt u ons dan eerst even een planvoorstel?

Faciliteiten
Airco
CV
Dubbele ramen
Garage
Kelder
Keuken
Landgoed 900 m2
Naya
Wasruimte
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

695.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

680.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

699.000

Villa in Denia

Costa Blanca