UWCASA
 
 

365.000

Villa in Orba Valley

765
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
201 m2
Kaveloppervlakte
656 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 395.000,- naar € 365.000,-!

Met panoramische uitzichten vindt u deze vrijstaande Villa in ORBA VALLEI van 201 m2 op een mooi vlak perceel van 656 m2, zoals keurig gebouwd in 2001.

U beschikt als volgende eigenaar over een zeer complete woning met 4 slaap en 3 badkamers, met de volgende indeling, kenmerken en specificaties:

  • De begane grond bestaat uit een open woon en eetkamer met keuken en een houtkachel en toegang tot een glazen naya met uitzicht over de vallei en de bergen. Hier zijn 2 slaap met inbouwkasten en 2 badkamers (de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer),
  • De bovenverdieping bereikt u via en marmeren trap die u leidt naar 2 slaapkamers en 1 badkamers meer. Daar is ook een sauna en een jacuzzi en deze kamer kan geheel geopend worden doordat er glazen gordijnen aanwezig zijn waardoor u ook nog eens van het fantastische uitzicht kunt genieten.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen verwarmde zwembad van 8 × 4 meter, met afdekzeil, waardoor u er het hele jaar door gebruik van kunt maken.

Deze tuin met terrassen is zeer gemakkelijk voor u (laten) te onderhouden en er zijn twee waterreservoirs die zich vanzelf vullen met regenwater voor de planten. Op het lagere niveau is een opslagschuur en een moestuin met enkele fruitbomen zoals vijgen, mispel en abrikoos.

UW EXTRA’S: Het pand beschikt over dubbele beglazing, luiken en muskietennetten, aansluiting op het gasnet van de urbanisatie en riolering.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

349.000

Villa in Orba Valley

Costa Blanca

 
 

369.000

Villa in Orba Valley

Costa Blanca

 
 

345.000

Villa in Orba Valley

Costa Blanca