UWCASA
 
 

395.000

Villa in La Marina

13
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
115 m2
Kaveloppervlakte
500 m2
Afstanden
Omschrijving

In de populaire urbanisatie van La Marina vinden we deze unieke, gelijkvloerse villa. De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en staat op een ruim perceel van 500 m2. In de tuin ligt een groot zoutwaterzwembad van 9 bij 4 meter. Het zwembad wordt omringd door een prachtig terras met volgroeide en goed onderhouden palmbomen. Doordat de woning gelijkvloers is, is deze ook levensloopbestendig en zeer geschikt voor gezinnen. Heeft u interesse in deze unieke villa? Neem dan snel contact met ons op!
* Meer informatie over La Marina;

Het leven in de urbanisatie van La Marina is gemoedelijk en rustig. Maar wil je wat meer de drukte en gezelligheid opzoeken… Dan is dat om de hoek. Er zijn vele restaurants en barretjes te vinden op loopafstand. Ook zijn er zowel lokale als internationale supermarkten en andere winkels in de urbanisatie. Twee keer per week kunt u verse producten en kleding kopen op de gezellige markten.

In minder dan 10 minuten met de auto vindt u prachtige, schone zandstranden. Hier kunt u het hele jaar door van genieten. Het strand loopt hier geleidelijk af in de zee, waardoor het ook ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Parkeren doet u pal aan het strand, zodat u niet ver hoeft te lopen. Houdt u van wandelen en fietsen? Ook dan kunt u hier uw hart ophalen, er lopen mooie routes door de duinen en er is onlangs een nieuw fiets- en voetgangers pad aangelegd vanaf de wijk richting de kust. Al met al een prachtige plek om in te wonen of vakantie te vieren!

Faciliteiten
(Appartement)
Parkeerplaats privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.495.000

Villa in Altea

Costa Blanca

 
 

375.000

Villa in Jalón Valley

Costa Blanca