UWCASA
 
 

350.000

Villa in Pedreguer

189
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
100 m2
Kaveloppervlakte
395 m2
Afstanden
Omschrijving

In de moderne woonwijk van La Solana vindt u deze complete Villa in PEDREGUER van 100 m2 op een mooi perceel van 395 m2, met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Gelegen in een zeer rustige omgeving, biedt dit pand u als volgende eigenaar rust terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen ligt en op korte rijafstand van het strand en de kustplaatsen Denia en Javea.

Deze villa is zorgvuldig ontworpen, met een trap die naar een glazen terras leidt met adembenemend uitzicht op de bergen. Vanaf hier opent de deur naar een ruime maar gezellige woonkamer. De moderne, volledig ingerichte open keuken heeft een centraal kookeiland, ideaal voor kookliefhebbers.

Naast de woonkamer is de eethoek, die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een derde slaapkamer. Op hetzelfde niveau zijn er twee tweepersoons slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en en-suite badkamers.

Voor uw auto is er dan een eigen carport.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen prachtige niervormige zwembad met panoramisch uitzicht op de bergen. Alsook een goed onderhouden, onderhoudsarme tuin met verschillende zitjes om van de omgeving te genieten en een BBQ-plek.

UW EXTRA’S: Deze woning is al uitgerust met airconditioning, radiatoren in alle kamers en 16 zonnepanelen, waardoor het uiterst comfortabel is, perfect als tweede huis of om het hele jaar door te wonen. Er is ook een onderbouw die wordt gebruikt als opslagruimte en werkplaats.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

399.995

Villa in Pedreguer

Costa Blanca

 
 

325.000

Villa in Aspe

Costa Blanca

 
 

371.000

Villa in Denia

Costa Blanca