UWCASA
 
 

530.000

Villa in Mutxamel

59
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Kaveloppervlakte
752 m2
Afstanden
Omschrijving

Zeer ruime villa in de exclusieve urbanisatie Bonalba in Muchamiel, deze woning van 253m² gebouwd op een perceel van 752m², biedt een semi-kelderverdieping waar de garage met automatische deur met capaciteit voor 4 auto’s zich bevindt.
De eerste verdieping met hal en toegang tot de garage verdeelt zich naar het bovenste gedeelte met 4 slaapkamers, twee badkamers, kinderspeelkamer en terras met uitzicht op de tuin.
Ook op de eerste verdieping vinden we nog 2 slaapkamers en een badkamer, de keuken heeft een machinekamer en bijkeuken, er is ook de woonkamer met open haard en toegang tot een tweede terras.
Het huis heeft veel lichtinval, een verwarmingssysteem, grote ruimtes en in de buitenruimte tuinen met planten en bomen, rustplaatsen en een zonnepanelensysteem met een vermindering van 60% in verbruik.
De woonwijk Bonalba heeft een golfclub, gemeenschappelijke zwembaden, tuinen, een commercieel gebied met bars en restaurants.
Deze woning ligt in de gemeente Muchamiel, op slechts 5 minuten van het strand, 10 minuten van Alicante en 20 minuten van de luchthaven, met alle basisvoorzieningen in de buurt.
#ref:1646

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

529.000

Villa in Mutxamel

Costa Blanca

 
 

575.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

500.000

Villa in Aspe

ALICANTE