UWCASA
 
 

403.000

Appartement in Benalmadena

457
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
95 m2
Afstanden
Omschrijving

Met adembenemend panoramische uitzichten op de zee en de kust vindt u dit nieuwe Appartement in BENALMADENA van 98 m2, binnen een mooi exclusief project met liften.

U beschikt als eerste eigenaar over een complete woning op een bevoorrechte locatie en een verhoogde ligging, met de volgende indeling, kenmerken en specificaties:

U kunt nu nog kiezen uit 49 appartementen en 2 herenhuizen. U vindt er gezellige 2 en 3 slaapkamer appartementen met grote terrassen, lichte penthouses en herenhuizen met een eigen tuin en terras.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten In de gemeenschappelijke ruimtes en het ruime gemeenschappelijke zwembad met terrassen in de mooie tuinen. Alsook een volledig uitgeruste fitnessruimte en een sociale ruimte voor vrijetijdsbijeenkomsten.

Door de helling van het land hier kunt u genieten van verspringende woningen waar de grote terrassen prominenter worden door de glazen balustrades. Deze lijken te versmelten met de zee ervoor, waardoor een maximaal gebruik voor u van het uitzicht en het spectaculaire zonlicht!

In de omgeving van dit project is er een uitstekend aanbod van allerlei soorten diensten, medisch, educatief, sportief en commercieel. Onder hen belichten we voor u Benalmadena Golf met zijn familiale en ontspannen sfeer, het Vithas Xanit International Hospital met zijn brede scala aan medische specialiteiten. Alsook de Novaschool Benalmandena en het Gemeentelijk Sportcentrum van Benalmadena Pueblo.

Meer weten over dit project? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Bij zwembad
Lift
Sportings
Terrassen
Tuinen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

129.900

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

165.000

Appartement in Moraira

ALICANTE

 
 

235.000

Appartement in Moraira

Costa Blanca