UWCASA
 
 

195.000

Appartement in Orihuela Costa

261
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
75 m2
Kaveloppervlakte
80 m2
Afstanden
Omschrijving

Vlakbij de prachtige zandstranden vindt u dit nieuwbouw wooncomplex in moderne stijl met 12 woningen met 2 slaap en 2 badkamers, als volgt verdeeld over 3 verschillende niveaus met eigen terrassen:

  • Het penthouse beschikt over een ruime serre met prachtig uitzicht op de omgeving. Lichte kamers met mediterrane accenten combineren elegantie en warmte.
  • Deze appartementen zijn ingericht in neutrale tinten, voornamelijk wit, en creëren een rustige en gezellige sfeer. De open keuken gaat naadloos over in de woonkamer, waardoor een moderne en functionele omgeving ontstaat. En sommige woningen hebben een eigen tuin.

Geniet als eerste eigenaar van comfort en authenticiteit in elke hoek, waarbij natuurlijke texturen een uniek tintje toevoegen. Welkom in een woonkamer in mediterrane stijl. Licht en eenvoud komen samen om een warm en uitnodigend huis te creëren.

Voor uw auto is er dan in de meeste gevallen een eigen garageplek, met een berging.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten binnen deze reeds gevormde gemeenschap met een eigen ingang, mooie gemeenschappelijke tuinen en een heerlijk zwembad en terrassen.

Ja, we bieden u gezondheid en plezier voor eigenaren en bieden ook gezinsvriendelijke diensten, zoals een internationale school, speeltuinen en het meest prestigieuze medische centrum, waardoor u kunt genieten van het leven in 320 dagen zon per jaar.

Dit wooncomplex vindt u in een van de meest bevoorrechte gebieden van PAU8, een volledig voltooide gesloten en privé urbanisatie. Lichte kamers met mediterrane accenten combineren elegantie en warmte. Met neutrale tinten en witte oppervlakken bieden deze appartementen een rustige en gezellige sfeer. De open keuken gaat naadloos over in de woonkamer, waardoor een moderne en functionele omgeving ontstaat.

Geniet van comfort en authenticiteit in elke hoek, waarbij natuurlijke texturen een uniek tintje toevoegen. Welkom in een woonkamer in mediterrane stijl. Licht en eenvoud komen samen om een warm en uitnodigend huis te creëren.

UW EXTRA’S: Elke woning is uitgerust met elektrische en communicatie-aansluitingen, die vereist zijn volgens de elektrotechnische laagspanningsvoorschriften. Een intercomsysteem voor de communicatie tussen de woning en de voordeur. Domoticasystemen: jaloeziebesturing, alarm, lichtbesturing (woonkamer en keuken). Centrale verwarmings-, koeling- en airconditioningapparatuur is vooraf geïnstalleerd. Elke kamer is voorzien van een alarmsysteem met één sensor, touchpanel en sirene. Gepantserde veiligheidsdeur voor hoofdingang met bruin buitenpaneel en wit binnenpaneel. Binnenin zit een wit paneel. Wit gelakte binnendeur met vierkante roestvrijstalen handgreep. Inbouwkast met witte schuifdeuren en zacht sluitsysteem.

Het penthouse is vooraf geïnstalleerd met een keuken inclusief wateraansluitingen, kranen, afvoeren en stopcontacten. Dit complex combineert de rust van het leven in een rustige omgeving met het gemak van alle voorzieningen voor de deur.

Deze residentie is gelegen in een aangename omgeving van de golfbaan Villamartin, een verstedelijkt gebied van de Costa Blanca, op maar 45 autominuten van de luchthaven van Alicante en 1 uur van de luchthaven Murcia Corvera, met toegang tot een breed scala aan diensten, waaronder aantrekkelijke winkels in de winkelcentra.

Er is ook een supermarkt vlakbij en de prachtige zandstranden van de omgeving liggen op maar 10 autominuten afstand.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)
Dakterras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

200.000

Appartement in Gandia

VALENCIA

 
 

200.000

Appartement in Villajoyosa

Costa Blanca