UWCASA

Cancelada

De meest belangrijke zaken die u moet weten over Cancelada

1. Algemeen

Cancelada is een onderdeel van Estepona, maar met een Andalusische karakter met verfijnde nieuwbouw van hoge kwaliteit. Het is een rustig gebied dat gericht is op het gezinsleven, waardoor er momenteel een grotere vraag is naar nieuwe woningen.

Cancelada

2. Bezienswaardigheden

Cancelada heeft enkele belangrijke herkenningspunten. Zo vindt u bijvoorbeeld langs de inham die het kunstmatige meer van Villa Padierna voedt, een 19e eeuws aquaduct dat Taraje Aqueduct heet. En op Playa del Saladillo vindt u ook een oude XVI eeuwse wachttoren, bekend als Torre Vigía del Saladillo. Een andere toren die ook een bezoekje waard is, is Torre de Guadalmansa. Deze toren werd vernoemd naar de Guadalmansa rivier en heeft een nogal ongebruikelijk kenmerk. Deze toren is echter vierkant, wat suggereert dat het Moors is.

3. Culinair genieten

Aan goede bars en restaurants is er zeker geen tekort in Cancelada! Één van de beste restaurants is El Carnicero. Sinds 1993 serveren zij heerlijke vleesgerechten. Als u honger heeft na een bezoek aan Torre de Guadalmansa, raden we aan om te stoppen bij restaurant Fons. Dit restaurant is bekend om zijn uitstekende service en heerlijke mediterraanse gerechten. Daarnaast kunt u bij Villa Padierna Club de Mar genieten van uitstekende visgerechten, in de schaduw van de palmbomen met zicht op zee!

4. Lifestyle

Cancelada is een dorp waar veel verschillende nationaliteiten te vinden zijn. Ondanks dit internationale karakter, hangt hier wel een zeer rustige sfeer. Dit heeft vooral te maken met het feit dat dit dorp veel gezinnen aantrekt. Hier wordt vooral aan laagbouw gedaan, en daar is er momenteel veel vraag naar. De vele nieuwbouw projecten nemen echter niet weg dat Cancelada nog steeds haar authentieke karakter kan behouden.

Cancelada

5. Nachtleven

Door de rustige sfeer en de aanwezigheid van vele gezinnen, beschikt Cancelada niet meteen over een bruisend nachtleven. Wie graag eens een avondje uit wil, trekt best naar de omliggende steden zoals Estepona of Marbella. Daarnaast ligt de meest exclusieve haven, Puerto Banus, op maar 10 minuten van Cancelada, waar u talloze bars en clubs vindt.

6. Winkelen

In Cancelada kan u terecht voor verscheidene benodigdheden. Plaatselijke supermarkten zijn er zeker en vast aanwezig en u vindt er ook kleine lokale handelszaken. Voor de grote shoppingliefhebbers raden we aan om zeker langs Puerto Banus te gaan. Hier vindt u de meest exclusieve designerboetieks van de Costa del Sol! Daarnaast kunt u ook steeds terecht in Estepona of Marbella voor meer uitgebreide winkelmogelijkheden.

7. Sport & Ontspanning

Zoals in vele andere steden aan de Costa del Sol, kunt u ook in Cancelada golfen. Ontdek El Paraiso golf club, één van de meest gerenommeerde golfbanen van de Costa del Sol. Gelegen in de rustige El Paraíso vallei met op de achtergrond de majestueuze ‘La Concha’ berg in het noorden en de sprankelende Middellandse Zee in het zuiden, is El Paraíso golf club letterlijk een heus golfparadijs:

Cancelada

Daarnaast moet u zeker Villa Padierna golf club ook gezien hebben. Dit resort heeft maar liefst drie golfbanen: Flamingos Golf, Alferini Golf en Tramores Golf; evenals de Tramores Golf Academy van Michael Campbell – de enige school in Europa die gespecialiseerd is in short game en privélessen!

8. Stranden & Beach Clubs

Het strand dat tegen Cancelada ligt, draagt de naam Playa El Saladillo. Dit is een goed uitgerust strand waar u vele restaurants, douches, toiletten en andere faciliteiten vindt. Het wordt gekenmerkt door een familiale sfeer, gezien veel kinderen er zich kunnen uitleven. Daarnaast draagt dit strand een blauwe EU-vlag, wat wil zeggen dat het strand en de faciliteiten van hoge kwaliteit zijn.

Één van de beste beach clubs op Playa del Saladillo is Villa Padierna Club de Mar. Proef kaviaar en kreeft met een sprankelend uitzicht op de kust. Probeer er de huisgemaakte paella met een glas lokale cava, of geniet van een romantisch driegangendiner vlakbij het strand!

Cancelada

Wil u liever genieten van een cocktail op het strand? Ga dan zeker naar Pepe’s beach chiringuito! Hier kunt u naast heerlijke cocktails en goed bier ook genieten van lekkere versnaperingen op het strand.

9. Waarom Cancelada?

In onderstaand overzicht krijgt u een duidelijk beeld waarom Cancelada perfect voor u is.

  • Rustig dorp
  • Andalusische sfeer aanwezig
  • Zeer goede restaurants aanwezig
  • Gericht op families en gezelligheid
  • Gelegen tussen Marbella en Estepona
  • Voorzien van veel verschillende faciliteiten
  • Aangenaam strand, bekroond met blauwe EU-vlag
  • Op maar 45 minuten van de luchthaven van Malaga.

Uw samenvatting

In deze aandachtspunten herkent u nu al de voordelen van een ervaren en betrouwbare makelaar, toch?

Nog veel meer tips kunt u lezen via onze Informatie artikelen.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site onze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 120 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?

Uw extra informatie

De VVE-kosten bedragen gemiddeld tussen € 80,- en € 120,- per maand, afhankelijk van de status.

SPAANS VERKEERSBUREAU: Ook vindt u veel extra informatie via het Spaanse verkeersbureau

FEESTDAGEN IN SPANJE: Wanneer zijn de Feestdagen in Spanje en zijn winkels dan geopend?

50 SPAANSE WOORDEN: Wat zijn de belangrijkste 50 Spaanse woorden?

SPAANS NIEUWS IN NEDERLANDS: En dagelijks leest u in het Nederlands, het Spaanse nieuws.

REISGIDSEN IN SPANJE: Goede, betrouwbare gratis informatie om te reizen in Spanje vindt je via reisgidsen in Spanje.

Bekijk ons aanbod in Cancelada


 
 

312.300

Appartement in Cancelada

Costa Del Sol

3
2
 
 

411.900

Penthouse in Cancelada

Costa Del Sol

3
2
 
 

496.400

Penthouse in Cancelada

Costa Del Sol

4
3
 
 

271.600

Appartement in Cancelada

Costa Del Sol

2
2
 
 

1.895.000

Villa in Cancelada

Costa Del Sol

4
4
 
 

402.000

Appartement in Estepona, New Golden Mile

Costa Del Sol

3
2
 
 

633.000

Penthouse in Estepona, New Golden Mile

Costa Del Sol

3
2
 
 

329.000

Appartement in Estepona, New Golden Mile

Costa Del Sol

2
2
 
 

777.000

Penthouse in Estepona, New Golden Mile

Costa Del Sol

4
2
 
 

1.070.000

Villa in Cancelada

Costa Del Sol

4
4