UWCASA
 
 

530.000

Finca in Aspe

26
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Woningoppervlakte
600 m2
Kaveloppervlakte
23500 m2
Afstanden
Omschrijving

Midden in prachtige natuur vindt u dit fantastische hippisch centrum als Finca in ASPE met een Villa van 150 m2 en paardenstallen, op een landgoed van 23.500 m2.

Het ideale landschap voor excursies, en het houden van paarden,

U beschikt als volgende eigenaar dus ook nog over 4 slaap met 2 badkamers, een woonkamer, grote keuken, overdekt terras en dit alles is in perfecte staat.

Met 22 paardenboxen met individuele paddacks, 2 boxen voor pony’s, 8 aparte paddocks. En een gebouw welke gebruikt is als cafetaria en een grote opslagruimte.

Deze manege heeft een vergunning (REGA) voor het houden van 30 paarden, deze vergunning kan nog uitgebreid worden.

Met prachtige velden op een mooie locatie om te genieten van alle voordelen van het Middelandse zee klimaat, van de paarden en de paardensport.

En in het binnenland van Alicante, 15 minuten van Elche, 30 minuten van Alicante stad en maar 40 minuten tot aan het strand van de Costa Blanca.

Uw omgeving

De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. Deze Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje.

Het geheel is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.

Faciliteiten
Cafetaria
Landgoed 23.500 m2
Manege
Paardenboxen
Terrassen
Velden

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

579.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

530.000

Finca in Orba Vallei

Costa Blanca

 
 

590.000

Finca in Orba Vallei

ALICANTE