UWCASA
 
 

735.000

Finca in Benissa

362
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
283 m2
Afstanden
Omschrijving

Eindelijk een finca waar je alle rust vindt die je normaal niet zo dicht bij de bewoonde wereld vindt. Goede verbindingen met alle wereldwijde geneugten en als je het beu bent, keert u snel terug naar uw eigen aardse paradijs.

De panoramische omgeving op weg naar de finca licht al een tipje van de sluier op en schept verwachtingen. Deze finca verschijnt in het zicht tegen een licht glooiende berghelling. Oprit, parkeerplaats, garage, goed bevestigt dat het echt bestaat.

De ruime naya is het eerste wat je tegenkomt en het is meteen duidelijk waar het gezinsleven gevierd wordt. Eenmaal binnen is de woonkamer, met open haard, naast de open eetkamer, en een groot raam zorgt ervoor dat alles licht en aangenaam aanvoelt. De aangrenzende aparte keukens met tafels en stoelen nodigen uit om samen maaltijden te bereiden.

Een elegante trap leidt u naar een lichte tussenruimte met drie slaapkamers die alle royaal van formaat zijn. De grote badkamer is van meerdere kanten toegankelijk en is voor het hele gezin.

De ideale zonligging zorgt ervoor dat het hele huis warm en prettig aanvoelt. De rustieke kenmerken komen goed tot uiting zonder zwaar over te komen.

De grote buitenkeuken bij het ruime zwembad bevindt zich aan de avondzonzijde met toegang tot de naya, en wordt eenvoudig en vaak gebruikt voor gezelligheid.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Buitenkeuken
Garage
Keuken
Naya
Open haard
Oprit
Parking
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

799.000

Finca in Jalon Valley

Costa Blanca

 
 

749.000

Finca in Javea

Costa Blanca

 
 

785.000

Finca in Denia

Costa Blanca