UWCASA
 
 

600.000

Finca in Jalon Vallei

1475
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
300 m2
Kaveloppervlakte
3000 m2
Afstanden
Omschrijving

Finca in Jalon Vallei op een prachtig vlak landgoed van 3.000m2 nabij het dorp Lliber. En met een villa voor u als volgende eigenaar op 2 niveaus met een woonoppervlakte van 300 m2. De hoofdverdieping bestaat uit een hal, een ruime wooneetkamer met open haard, een open keuken, een bijkeuken, een wasruimte, een badkamer. Alsook een berging, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, overdekt en open terras. Boven zijn er twee slaapkamers meer waarvan één met eigen badkamer.

Verder is hier ook een losse badkamer en een terras. Het huis heeft centrale verwarming op gas, airconditioning, BBQ, zomerkeuken, TV / Satelliet, alarmsysteem. En ramen met dubbele beglazing en vlieghorren, een 10 x 5 meter zwembad en een buitendouche. Er is ook een garage met automatische poort voor 1 auto en de tuin heeft een automatisch irrigatiesysteem. Deze en vergelijkbare mogelijkheden kunnen we jullie tonen zodra u ook kunt.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Vol zin zinvol investeren

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al meer dan 70 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airconditioning
Automatische irrigatie
Automatische poort
BBQ. Zomerkeuken
Buitendouche
CV
Garage
Landgoed 3.000 m2
Open haard
Open keuken
Terrassen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

640.000

Finca in Benissa

Costa Blanca

 
 

590.000

Finca in Benissa

Costa Blanca

 
 

585.000

Finca in Benissa

Costa Blanca