UWCASA
 
 

385.000

Penthouse in Denia

862
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
90 m2
Afstanden
Omschrijving

Direct aan het zandstrand vindt u dit Penthouse in DENIA van 90 m2 binnen een mooi complex met maar liefst 161 m2 aan terrassen met prachtige uitzichten op de Middellandse Zee.

Als volgende eigenaar beschikt u dan over een complete woning op de 4e verdieping met liften die omgeven is door terrassen met uitzichten op de zee, de bergen in het binnenland.

Voor de keuken ligt het terras op het zuiden, ideaal om de dag te beginnen met een gezellig ontbijt. De woonkamer met heeft veel lichtinval kijkt uit op zee. Hier is een deel van het terras overdekt en biedt u een heerlijke ruimte om te genieten van dit prachtige uitzicht.

Het ruime dakterras van 81 m2 dat u verschillende ruimtes en talloze mogelijkheden biedt om een kleine oase te creëren, bereikt u via de wenteltrap.

Dit penthouse heeft 3 slaapkamers, allemaal met grote ingebouwde kasten, waarvan twee met directe toegang tot het terras. Er zijn twee badkamers, één met douche en één met ligbad. Naast de entree bevindt zich de keuken met aangrenzende bijkeuken.

Voor uw auto is er dan een garageplek, met berging en voor u bereikbaar via liften.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de groene gemeenschappelijke ruimtes met een ruim zwembad met watervallen, en gras met decoratieve parasols. Er is ook een paddletennisbaan.

En, vanuit deze gemeenschappelijke tuin geeft een deur u toegang tot het kleine pad dat direct naar het brede zandstrand leidt!

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

340.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca

 
 

375.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca

 
 

323.300

Penthouse in Denia

Costa Blanca