UWCASA
 
 

470.000

Penthouse in LA MATA Pueblo

1741
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
115 m2
Kaveloppervlakte
155 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 475.000,- naar € 470.000,-!

Welkom in dit prachtige Penthouse in LA MATA VAN 115-155 m2 met een prachtig uitzicht en vier slaapkamers. Dit penthouse is gelegen aan de hoofdstraat, dus eigenlijk is alle service maar een korte wandeling voor u als volgende eigenaar.

Met zeezicht van het grote terras vindt u deze woning met 4 slaap en 2 badkamers, aparte keuken, een ruime en lichte woonkamer en een groot terras op het zuiden met uitzicht op zee.

Voor uw auto is er dan een garageruimte inbegrepen.

LA MATA is een kleine kustplaats gelegen in de provincie Alicante, in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Het is gelegen aan de Costa Blanca, met name binnen de gemeente Torrevieja. La Mata staat bekend om zijn prachtige zandstranden, aangenaam mediterraan klimaat en ontspannen sfeer.

Deze stad is populair bij zowel toeristen als de lokale bevolking, vooral tijdens de zomermaanden wanneer bezoekers massaal naar de kusten komen. De belangrijkste attractie van La Mata is het uitgestrekte strand, Playa de La Mata, dat zich uitstrekt over enkele kilometers langs de kustlijn. Het strand biedt goudkleurig zand, helder water en een scala aan voorzieningen, waaronder strandbars, restaurants en watersportfaciliteiten.

Naast het zandstrand heeft La Mata een charmant stadscentrum met een selectie van winkels, restaurants en cafés. Het heeft een traditionele Spaanse sfeer, met smalle straatjes, witgekalkte gebouwen en een ontspannen sfeer. Er is ook een wekelijkse straatmarkt waar de lokale bevolking en bezoekers verse producten, kleding en andere goederen kunnen kopen.

Natuurliefhebbers zullen het nabijgelegen natuurpark waarderen, bekend als het “Parque Natural de La Mata y Torrevieja.” Het is een beschermd gebied van zoutmeren en moerassen dat dient als leefgebied voor verschillende vogelsoorten, waaronder flamingo’s. Dit park biedt u wandel- en fietspaden, picknickplaatsen en observatiepunten om vogels te spotten.

Over het algemeen is La Mata een rustige bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen strandvakantie of een rustig uitje. Het combineert natuurlijke schoonheid, Spaanse charme en een langzamer tempo van het leven, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bezoekers die willen ontspannen en genieten van de Middellandse Zeekust.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
Garageplek
Keuken
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

428.000

Bungalow in Torre del Mar

Costa Del Sol

 
 

485.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca

 
 

485.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca