UWCASA
 
 

795.000

Villa in Denia

317
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
318 m2
Kaveloppervlakte
829 m2
Afstanden
Omschrijving

Deze moderne gelijkvloerse Villa in DENIA van 318 m2 is gebouwd in 2018 op een vlak landgoed van 829 m2, aan het einde van een doodlopende weg.

Indrukwekkende sierlijke houten deuren geven u toegang tot het woongedeelte bestaande uit een woon en eetkamer met ingebouwde houtkachel. Alsook een zijdelingse toegang tot de grote moderne keuken met bar, hoogwaardige geïntegreerde apparaten en eethoek, die u allemaal toegang naar buiten bieden.

Het ontwerp van deze woning combineert binnen en buiten en zorgt ervoor dat het huis wordt gevuld met natuurlijk licht. Het centrale kenmerk buiten is het unieke “L-vormige” zwembad dat bijna direct in de villa loopt.

Grenzend aan het zwembad is een prachtig terras op het zuiden met een zeilluifel die schaduw biedt in de zomer en een echte zonneval in de wintermaanden.

Een van de vleugels van het huis is gewijd aan de master suite, met een complete slaapkamer met decoratieve open haard en toegang tot het terras en het zwembad, een elegante kleedkamer en een eigen badkamer.

Er zijn nog 3 tweepersoonskamers, plus een eenpersoonskamer die dienst doet als kantoor en speelkamer, plus twee badkamers.

Verder beschikt het pand over een privégarage van 120 m2, centrale airconditioning via kanalen, zonnepanelen en nog veel, veel meer. Er is een extra kantoor op hetzelfde niveau als de garage met integrale toegang tot het hoofdgebouw.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

890.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

749.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

775.000

Villa in Denia

Costa Blanca