UWCASA
 
 

1.270.000

Villa in Jávea

274
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Woningoppervlakte
274 m2
Kaveloppervlakte
1335 m2
Afstanden
Omschrijving

Goed gelegen villa in de Tosalet wijk van Javea met spectaculair uitzicht op zee, Cabo de San Antonio en de Montgó. Deze ruime woning heeft een bebouwde oppervlakte van 274 m2 en bestaat op de eerste verdieping uit een grote woon/eetkamer met toegang tot een glazen naya met waanzinnig uitzicht; aan de andere kant van de kamer is er toegang tot nog een terras op het zuiden.

De keuken is onafhankelijk en volledig uitgerust. Op deze verdieping bevinden zich 2 tweepersoonsslaap met met 2 badkamers.

De onderste verdieping is toegankelijk via een interne trap of van buitenaf, waardoor deze ruimte volledig onafhankelijk is. Hier is er een tweede woonkamer die uitkomt op een andere glazen naya, drie tweepersoonsslaapkamers met directe toegang tot de tuin en twee badkamers.

Deze villa heeft centrale verwarming op gas en airconditioning in de woon en eetkamers. Er is ook een garage van ongeveer 60 m2 en een hydraulische lift om toegang te krijgen tot de bovenverdieping.

Het zwembad van 10 x 5 meter heeft een groot terras om te zonnebaden en te genieten van het prachtige uitzicht op de zee en de zonsondergang achter de Montgó.

Faciliteiten
(Appartement)
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.125.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.395.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.190.000

Villa in Javea

Costa Blanca