UWCASA
 
 

1.265.000

Villa in Javea

263
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
210 m2
Kaveloppervlakte
700 m2
Afstanden
Omschrijving

Moderne villa in JAVEA van 210 m2 op een vlak perceel van 700 m2 met 3 slaapkamers en zeezicht op een perceel op het zuiden in een exclusieve woonwijk dicht bij de haven.

Deze woning is als volgt verdeeld over twee niveaus:

Op de begane grond is een ruime inkomhal die leidt naar de grote woon-eetkamer met veel natuurlijk licht en prachtig uitzicht over de baai van Jávea. Deze leefruimte loopt door tot een mooi terras. Er is een volledig onafhankelijke keuken die directe toegang heeft tot het terras en de tuin. Opvallend is dat de hoofdslaapkamer een open haard heeft en ook een eigen badkamer en terras. Op de begane grond heeft de villa ook een tweede slaapkamer en een aparte badkamer op hetzelfde niveau.

Op de bovenverdieping bevindt zich een derde slaapkamer met badkamer. Het zwembad bevindt zich onder het huis en is omgeven door een teakhouten terras. Het is vermeldenswaard dat er op dit niveau van het pand de mogelijkheid is om 2 extra slaapkamers te bouwen.

De gehele vloer van het huis is van gepolijst marmer en er is tevens centrale verwarming op gas, airconditioning, 2 open haarden en een automatische poort vanaf de straat.

Toegang tot dit huis is gemakkelijk dankzij een zeer brede oprit die vanaf de straat naar beneden gaat en comfortabel in- en uitstappen met een auto mogelijk maakt.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.395.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.190.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.295.000

Villa in Javea

Costa Blanca