UWCASA
 
 

1.050.000

Villa in Las Colinas Golf

255
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
140 m2
Kaveloppervlakte
1200 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 1.189.000,- naar € 1.050.000,-!

In 2017 is deze Villa in LAS COLINAS GOLF gebouwd door ontwikkelaar Somium van 140 m2 op een vlak landgoed van 1.200 m2, in de exclusieve en prestigieuze gemeenschap Almendro.

Als volgende eigenaar beschikt u dan over een open terras van 37 m², een grote buitenberging, barbecue, douche in Balinese stijl en een privézwembad met een wateroppervlak van 26,95 m². Evenals een spectaculaire en originele putting green met kunstgras.

Met 3 slaap en 3 badkamers, waarvan twee met eigen badkamer, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken en het gebruik en genot van twee buitenparkeerplaatsen met PVC
pergola.

De verdeling over één verdieping en de grote ramen maximaliseren deze integratie in de omgeving en het leven daarbuiten vergemakkelijken. Ontworpen om te genieten van het mediterrane klimaat en landschap exclusieve villa is zeer uniek binnen het wooncomplex, zowel vanwege het avant-gardistische ontwerp als vanwege de hoge kwaliteitsnormen.

Deze woning wordt volledig gemeubileerd en gedecoreerd opgeleverd, met alle hoogwaardige extra’s (AC, domotica, alarm, vloerverwarming….).

Vanwege dit ontwerp van haar woningen, de hoge kwaliteitsnormen van haar diensten en faciliteiten, het behoud van de natuurlijke omgeving.

En, de uitstekende golfbaan van Las Colinas Golf & Country Club geniet een prestigieuze internationale reputatie en is om deze reden uitgereikt in verschillende edities van erkende internationale prijzen, de afgelopen jaren.

Las Colinas Golf & Country Club is een bekend golfresort gelegen aan de Costa Blanca in Spanje, met name in de provincie Alicante. Het ligt in een pittoresk en heuvelachtig landschap, omgeven door natuurschoon en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.100.000

Villa in Las Colinas

Costa Blanca

 
 

1.080.000

Villa in Benidorm

Costa Blanca

 
 

999.000

Villa in Moraira

Costa Blanca