UWCASA
 
 

2.195.000

Villa in Moraira

350
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Woningoppervlakte
308 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 2.300.000,- naar € 2.195.000,-!

Deze luxe Villa in MORAIRA van 308 m2 op een vlak landgoed van 800 m2 vindt u op een uitstekende locatie in El Portet in een onberispelijke omgeving aan de Middellandse Zee.

U beschikt als volgende eigenaar over een compete woning met voldoende ruimte voor uw familie en gasten. Waarom? Omdat de slaap en badkamers ruim en grootzijn.

Voor uw auto is er dan voldoende parkeerruimte op uw eigen landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van een van de mooiste privézwembaden met rondom terrassen, en de mooie uitzicht op de omgeving vanuit de prachtige tuin.

De locatie van deze villa is zeer eenvoudig en geweldig. El Portet staat bekend om zijn pittoreske uiterlijk en rustige sfeer. Profiteer dus nu ook van de prachtige waterkant en verken de charmante restaurants en boetieks in de omgeving.

Luxe villa’s in Portet zijn ideaal voor wie op zoek is naar comfort, mediterrane stijl en een unieke en onneembare omgeving. Dit is nu een unieke kans voor u om een pand te verwerven dat een hoge waarde heeft en houdt bij eindgebruikers in deze omgeving.

Moraira is een schat aan de kust van Alicante. Het is een oud vissersdorp dat zijn charme heeft behouden en een populaire toeristische bestemming is geworden. De smalle, geplaveide straatjes, de prachtige haven en restaurants met uitzicht op zee zijn slechts enkele van de attracties van deze plek.

Fijne zandstranden, zoals Playa del Portet, zijn ideaal om te ontspannen onder de mediterrane zon. El Portet is de perfecte combinatie tussen het beste van een strand en een baai, vanwege de zeebodem, diensten en restaurants op en aan het het strand.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

2.065.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

2.300.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

2.400.000

Villa in Moraira

ALICANTE