UWCASA
 
 

1.395.000

Villa in Javea

2028
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woningoppervlakte
300 m2
Kaveloppervlakte
1500 m2
Afstand strand
5 km
Omschrijving

Met indrukwekkend panoramisch uitzicht over de vallei richting de Montgo en de Middellandse Zee vindt u deze riante design Villa in JAVEA van 300 m2.

Zoals geprojecteerd op een een mooi en vlak landgoed van 1.500 m², en in een populaire wijk.

Deze moderne villa is voorzien van de allerlaatste technische snufjes en biedt u 4 slaap en 4 badkamers. En met een woon en eetkamer met dubbele hoogte en vide, en keuken, en spa met verwarmd binnen zwembad.

Ook vindt u in deze villa een centraal air conditioning systeem, elektrische rolluiken en zonnepanelen.

Voor uw auto is er voldoende ruimte om te parkeren, rondom deze woning.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van een groot buiten zwembad in de prachtig aangelegde tuin met meerdere terrassen.

Deze villa is van eersteklas kwaliteit inclusief Porcelanosa tegels binnen en buiten, en met vloerverwarming.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Winvesteren met meer rentement

Ook u wilt nu renderend “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Binnen zwembad
Keuken
Rolluiken
Spa
Tuin/terras
Vide
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.450.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.500.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.480.000

Villa in Jávea

Costa Blanca