UWCASA
 
 

1.100.000

Villa in Javea

1642
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
5
Woningoppervlakte
290 m2
Kaveloppervlakte
1500 m2
Afstand strand
5 km
Omschrijving

Deze villa in Javea staat in een populaire wijk op een prachtig landgoed van 1.500 m² waarop deze moderne villa van 280 m² gebouwd wordt met 180 graden uitzicht over de vallei richting de kustlijn. Deze luxe villa wordt met eersteklas bouwmaterialen uitgevoerd inclusief vloerverwarming, centrale airco en domotica systeem. Deze villa zal beschikken over 5 slaap met 5 badkamers, een imposante wooneetkamer, moderne keuken. Ook vindt u in deze villa een fitnessruimte, ruime terrassen en een groot zwembad met overloop.

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.190.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.200.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.150.000

Villa in Jávea

Costa Blanca