UWCASA
 
 

335.000

Appartement in Aspe

362
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
70 m2
Kaveloppervlakte
82 m2
Afstanden
Omschrijving

Met 300 zondagen per jaar vindt u dit nieuwe Appartement in ASPE van 70-82 m2, en in de regio Alicante nabij de golfbaan Font de Llop.

Graag laten wij u kennismaken met deze luxe appartementen en duplexen, binnen 4 gebouwen met liften, en met de volgende kenmerken en specificaties:

U kunt nu nog kiezen uit Appartementen met 2 slaapkamers of Duplex-appartementen met 2 of 3 slaap en 2 badkamers. Het interieur van de woningen krijgt veel licht door de grote raampartijen.

Voor uw auto is er dan een garageplek, met een berging.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans geniet in de uitgestrekte groene gemeenschappelijke ruimtes, en het ruime gemeenschappelijke zwembad met terrassen rondom.

Een dicht begroeid gebied met lokale soorten handhaaft het bioklimaat en bespaart water, aangezien de plantenmassa de lucht regenereert, dwarsventilatie creëert en CO2-emissies absorbeert.

Bij het ontwerp en de uitrusting van elk appartement wordt voldaan aan hoge energie-efficiëntiecriteria. De beste oriëntatie en uitzicht op de golfbaan zijn de belangrijkste aandachtspunten van de eigendommen. Strategisch gelegen in het centrum van de provincie Alicante, Font del Llop.

De afstand tot de internationale luchthaven Alicante-Elche is 10 autominuten. Bovendien verbindt een eigentijds wegennet het met de grote steden van Spanje. Het duurt minder dan vijf autominuten om naar het oude centrum van Aspe te reizen, met een aantal winkels, een groot aantal tavernes en restaurants, een 24-uurs noodhospitaal, enz.

De prachtige mediterrane maagdelijke stranden liggen op 20 autominuten van Font del Llop golfresort. Dit maakt de temperatuur met 300 zondagen per jaar ideaal, voor golfen en andere buitenactiviteiten. De 24 km. open ruimte op de golfbaan is ook ideaal voor u om te wandelen, en rotsklimmen.

Aarzel dus niet met jullie vragen, en neem contact met ons op!

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Bij golfbaan
Bij zwembad
Garageplek
Groene zones
Opslagruimte
Terrassen
Tuinen

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

349.900

Appartement in Orihuela Costa

Costa Blanca

 
 

392.500

Appartement in Mijas Costa

Costa Del Sol

 
 

329.000

Appartement in Pilar de la Horadada

Costa Blanca