UWCASA
 
 

174.900

Appartement in San Miguel de Salinas

451
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
65 m2
Kaveloppervlakte
112 m2
Afstanden
Omschrijving

Naast de Golfbaan Villamartin vindt u dit Appartement in SAN MIGUEL DE SALINAS van 65-112 m2, op een van de meest benijdenswaardige locaties aan de hele Costa Blanca. En op korte afstand van het natuurpark Sierra Escalona.

Deze appartementen zullen snel uw favoriete locatie worden om te wonen als u van wandelen en het buitenleven houdt, evenals degenen die het nobele golfspel spelen. De locatie van de appartementen ligt dicht bij een bekende Spaanse stad, op maar 15 autominuten van de brede zandstranden van onder andere Mil Palmeras, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Torrevieja, La Mata en Guardamar.

Dit geheel wordt ook omgeven door een schilderachtig landschap van citrus- en amandelboomgaarden en het nationale park Sierra Escalona ligt voor de deur. Je kunt kilometers fietsen en wandelen langs het kanaal dat naast de stad loopt.

De oppervlakte van dit hele gebied strekt zich uit van de bergketen in het binnenland, waar talloze kleine rivieren en valleien lopen, tot aan de vlakte die bekend staat als “El Llano”, waar de zoutmeren (de Salinas) zich bevinden. Er zijn ook veel pubs en restaurants, zowel Spaanse als buitenlandse (bijna 30 alleen al in het centrum van de stad, wat aangeeft dat de jaarlijkse tapasrun zeer geliefd is!!).

Het is een fantastische keuze omdat het alle faciliteiten biedt als u op zoek bent naar een vakantieplek of een locatie om het hele jaar door te verblijven. Daarnaast ontdek je (goede basis- en middelbare scholen, banken, een 24-uurs gezondheidscentrum, drie apotheken, een groot buitenzwembad, een voetbal- en atletiekstadion, tennisbanen, padelbanen, basketbalvelden, petanca, jeu de boules, enz. .).

Voordat u geniet van een drankje en tapas in een van onze gezellige taverna’s, is de wekelijkse woensdagmarkt een perfecte plek om te genieten van lokaal geteelde verse groenten en fruit, hammen, kazen, olijven, kleding en andere goederen.

Bussen naar Torrevieja, Orihuela en Murcia rijden regelmatig en er is ook een uitstekende lokale taxiservice. De reis vanaf Murcia Corvera Airport en Alicante duurt ongeveer 40 autominuten.

Aarzel dus niet met uw vragen, en neem contact met ons op!

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in Torre Pacheco

Costa Calida

 
 

200.000

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

200.000

Appartement in Gandia

VALENCIA